2777
2789
یعنی مامانش طلا بفروشه دندوناتو درست کنی؟

سرویس طلایی که بهم داده بود اول عقد و ، یبار ازم پس گرفتن برد داد به مامانش وقتی قهر بودیم ینی به زور آورده بود خونه مامانم دعوامون شده بود اونو ازم گرفتن بازم مامانش اورد داد ولی من گند زدمممم ساده لوحی و بی سیاستی و حماقت کردم ک بعدشم باز ازم گرفت .منظورم اون طلاعه بفروشه حالا که داره خرج زنشو بکنه زورشش میااد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو پس پسر همسایه پول دندونای منو بده وظیفته

میگه ندارم به مامانت بگو بده .زنگ زدیم ظهر مامانم گفت وظیفه توعه باید بری سرکار پولش جور میشه بری سرکار اینم گفت شما کمک بکن من قسطی میدم پولشو ماهی دوتومن بهت قبول نکرد بحثشون شد گفت پول پول کرد مامانمم باهاش بد حرف زد دیگه اونم فحش ناموس کشیدش اورد خونه مامانم گزاشت رفت ....

میگه ندارم به مامانت بگو بده .زنگ زدیم ظهر مامانم گفت وظیفه توعه باید بری سرکار پولش جور میشه بری سر ...

بگو من شوهر کردم مامانم وظیفه ای نداره خرج منو بده مگه من تو خونه مامانم زندگی میکنم پس تو چکاریی این وسط .. تورو میخوام چکار پس اگر قراره بده شوهر کردم زن ک نگرفتم

چقد تو مخی پروش کردی

بگو من شوهر کردم مامانم وظیفه ای نداره خرج منو بده مگه من تو خونه مامانم زندگی میکنم پس تو چکاریی ای ...

همه چی از سکه بی پدر من شروع شد کاش هیچوقت به بابام نمیگفتم واسم پول بزنه💔💔 پز شوهر و زندگی دادن همانا خراب شدنم همان