2777
2789
عنوان

افکار منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 43 پست
خیلیی ضعیف شده دیگه وسواسم حتی نمیزاره دعا کنم 😭ببین دست خداست اما اینکه یکی با اتیش سوزی میمیره هم ...

اگه خبرای اینجوری روحت رو اذیت میکنه سعی کن خودتو دور نگه داری

میدونم گاهی اجتناب ناپذیره ، ولی باید حواست پرت کنی چاره ای نیست ...

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

نه من چیزی نمیخورم ولی مث تو به همین چیزا فکر میکنم شرایطی که نوشیم تاثیر داشته مگ نه قبلا اکی بودم

چه جور شرایطی داشتی؟

خودتو نجات بده مثل من با قرص نمیتونی اروم شیا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چنو ساله اینجوری ام از خدا و نماز و اینا ک کاملا دور شدم!اما ذهن من میگه اینا حقیقته بشین قصه بخور ب ...

میفهمم چی میگی و خیلی سخته ببین عزیزم من زیاد کتاب های روانشناسی خوندم همه ی راهکار ها برای کنترل افکار منفی توی این جمله خلاصه شده که وقتی ذهنت شروع کرد به حرفای آزار دهنده زدن، اول بدون و آگاه باش این صدای تو نیست این صدای شیطان و انرژی های منفیه، دومین قدم اینه که مقاومت نکن در برابر اون صداها و اونارو به طور الکی تائید کن و بپذیرشون مثلا ذهنت میگه مرگ وحشتناکه، تو ذهنت بگو اره راس میگی حق با توعه وحشتناکه میبینی کم کم این صداها کم شدن و قدم سوم هم اراده برای نماز و نزدیک شدن به خداست

میفهمم چی میگی و خیلی سخته ببین عزیزم من زیاد کتاب های روانشناسی خوندم همه ی راهکار ها برای کنترل اف ...

درسته اینارو مشاورا بهم گفتن تو کتاب هم خوندم دست خودم نیست که

انگار سرنوشت بقیه دست منه باید مواظب باشم

برای افکار منفی و استرس باید چیزی رو پیدا کنی که میتونه تورو جدا کنه از این حال بد و درگیر خودش کنه

یکی با نماز خوندن ارتباط میگیره یکی با نقاشی یکی با مدیتیشن یکی با ورزش

بگرد ببین تو با کدوم یکم حالت بهتر میشه

برای افکار منفی و استرس باید چیزی رو پیدا کنی که میتونه تورو جدا کنه از این حال بد و درگیر خودش کنهی ...

همه ی اینارو که گفتی امتحان کردم لامصب همه جا و هر لحظه با منه انگار یقه مو گرفته داره میکشه

همه ی اینارو که گفتی امتحان کردم لامصب همه جا و هر لحظه با منه انگار یقه مو گرفته داره میکشه

بگردم الهی :(

راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه بجز این موضوع

اینکه حواستو پرت کنی جواب نمیده؟ یا خواب

بگردم الهی :(راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه بجز این موضوعاینکه حواستو پرت کنی جواب نمیده؟ یا خواب

بآور میکنی تو خوابهام هم وسواس دارم

اصلا انگار رفته تو جونم هیچ دارویی اثر گزار نیست چند بار دکتر عوض کردم دارو عوض کردم بازم فکرای بدتر و جدید تر

بآور میکنی تو خوابهام هم وسواس دارم اصلا انگار رفته تو جونم هیچ دارویی اثر گزار نیست چند بار دکتر عو ...

یکی از دوستامم وسواس داره خیلی سخته خیلی

خدا بهت صبر بده امیدوارم بهتر بشی :"