nihan28 مدیر عضویت: 1404/02/25 تعداد پست: 1688 عنوان فرش مدرن | مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 32 پست سلام میشه بگیداین فرشاخوبه یانه؟؟برای اتاق خواب یاموکت بخرم؟ دیروز | 22:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baransaleh عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 3574 وای من امروز یکی خریدم ۵۰ میلیونمغزم سوت کشید چند متری؟چقدر گرون.فرش ارزونتر نیست.؟بیچاره اونایی که جهاز میخوان بخرن. 🍀🍀🍀اب هست خاک هست جوانه باید زد.
نیوا_هستم عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 4473 ۱۲تومن بودن میکم موقع شستن خراب نیمشن؟بافتاش ازبین نیمره فرشی ارزون باشه این موقع بدون جنس خوبی هم نداره همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊
نیوا_هستم عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 4473 مبارکه...چقدر گرون شده خیلیییی گرون شده۷۰۰ شونه قیمت نقدش ۳۸ میلیونهبدرد هم نمیخوره جنس خوبی نداره همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊
نیوا_هستم عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 4473 چند متری؟چقدر گرون.فرش ارزونتر نیست.؟بیچاره اونایی که جهاز میخوان بخرن. خداشاهده ۷۰۰ شونه قیمت نقدش ۳۸ تومن بود۱۲ متریماشین لباسشویی ۸۰ میلیوناره ارزون تر میشه به شرطی بری تولیدی مستقیم بدون واسطه بگیریمثلا ۳۸ میلیون میشه ۲۵ میلیون همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊
baransaleh عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 3574 خداشاهده ۷۰۰ شونه قیمت نقدش ۳۸ تومن بود۱۲ متریماشین لباسشویی ۸۰ میلیوناره ارزون تر میشه به شرطی بری ... 😥هییییی جوانی بیخیال دیگه 🍀🍀🍀اب هست خاک هست جوانه باید زد.
نیوا_هستم عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 4473 😥هییییی جوانی بیخیال دیگه البته ی چیزی بگممن همسرم کارمندهدرسته اجناس گرون میشه ولی افزایش حقوق هم خیلی خوردهاما باز برای قشر کارگر ناراحتمامیدوارم خدا کمک الهی بزرگی برسونه همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊
baransaleh عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 3574 البته ی چیزی بگممن همسرم کارمندهدرسته اجناس گرون میشه ولی افزایش حقوق هم خیلی خوردهاما باز برای قشر ... برای بابای من که بازنشسته است.و کلی قسط میده.خرید یک جهاز غیر ممکنه 🍀🍀🍀اب هست خاک هست جوانه باید زد.
نیوا_هستم عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 4473 برای بابای من که بازنشسته است.و کلی قسط میده.خرید یک جهاز غیر ممکنه افزایش حقوق نداشته؟ما افزایش حقوق ۵۰ درصدی داشتیم همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊
نیوا_هستم عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 4473 برای بابای من که بازنشسته است.و کلی قسط میده.خرید یک جهاز غیر ممکنه اگر خواستی جهزیه بگیریتکه تکه بگیر بعد اگر میخوای نقد بگیری حتماااا از تولیدی بگیراگر میخوای قسطی بگیری پیش پرداخت بدهو پیش اشنا بگیر همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊
baransaleh عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 3574 افزایش حقوق نداشته؟ما افزایش حقوق ۵۰ درصدی داشتیم نه اصلا ...برای سال جدید میگید ؟ 🍀🍀🍀اب هست خاک هست جوانه باید زد.
نیوا_هستم عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 4473 نه اصلا ...برای سال جدید میگید ؟ هر سال عید افزایش حقوق میخورهبه ما هم اعلام کردن از مرکزشوناز برج ۱ افزایش حقوق ۵۰ درصدی داریمتقریبا با افزایش کارانه همسرم ۱۰ تومن اضافه شد همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊
nihan28 مدیر استارتر عضویت: 1404/02/25 تعداد پست: 1688 فرشی ارزون باشه این موقع بدون جنس خوبی هم نداره این سبکا کلا قیمتش همینه
baransaleh عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 3574 هر سال عید افزایش حقوق میخورهبه ما هم اعلام کردن از مرکزشوناز برج ۱ افزایش حقوق ۵۰ درصدی داریمتقریبا ... یعنی بازنشسته ها هم افزایش میشه؟ 🍀🍀🍀اب هست خاک هست جوانه باید زد.
نیوا_هستم عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 4473 این سبکا کلا قیمتش همینه نمیدونم این جنس نمیشناسم ز همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊
نیوا_هستم عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 4473 یعنی بازنشسته ها هم افزایش میشه؟ اره بابا این افزایش حقوق برای همه هستفقط چون بازنشسته هست ممکنه کمتر افزایش باشه همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊