2777
2789
عنوان

بیماری گال

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 23 پست
چن سال پیش همه فامیل ما درگیر شده بودن ، یه دکتری بود امپول میزد روشون رو ارنج و ران پا و هر جا که ب ...

عژیزم از چی ادم گال میگیره!؟

شاید یه روز سرد،شاید یه نیمه شب،دلت بخواد بشه برگردی به عقب
خب به بقیم منتقل میکنین که ، نرین باشگاه تا خوب نشدین

عزیزم من سال پیش رفتم دکتر ازمایش گرفت گفت گاله اونجا درمان شدم و دیگ تموم شد

اما اخرین باری که دکتر رفتم ازمایش گرفت گفت گال نیست و خارش پوستت بخاطر اعصاب هست و گرمیجات و چیزای تحریک کننده نخور.اما من دارم فکرمیکنم گاله. هنوزم مطمعن نیستم.

من+نی نی+باباش=❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عژیزم از چی ادم گال میگیره!؟

نمیدونم عزیزم

با من برقص زیر بارون ، آهنگمونو زیر لب بخون ، با من برقص رو خاک و خون .....با من برقص ای هم نفس تا مرز جنون سرخوش و مست با من برقص🎭

عزیزم من سال پیش رفتم دکتر ازمایش گرفت گفت گاله اونجا درمان شدم و دیگ تموم شداما اخرین باری که دکتر ...

ایشالا بهتر بشین زودتر هرچی هست❤️

با من برقص زیر بارون ، آهنگمونو زیر لب بخون ، با من برقص رو خاک و خون .....با من برقص ای هم نفس تا مرز جنون سرخوش و مست با من برقص🎭

از چی ادم میگیره حشره هستن؟ اخه بابامم هی دونه میزد خارش داشت گفتن گاله ممکنه مال خونه باشه؟

نمیدونم الهی خیرنبینن من از بیمارستانی که بچمو زایمان کزدم گرفتم

من+نی نی+باباش=❤

ایشالا بهتر بشین زودتر هرچی هست❤️

ممنون عزیزم دعاکن این لعنتی بره واقعا من فکرمیکردم گال نیست و ازین بابت انقد شکر میکردم اما حس میکنم این رد نیش گاله. فردا دوباره میرم دکتر دارم دیوونه میشم😭😭

من+نی نی+باباش=❤

ممنون عزیزم دعاکن این لعنتی بره واقعا من فکرمیکردم گال نیست و ازین بابت انقد شکر میکردم اما حس میکنم ...

عزیزم واقعن بیماری بدیه ، شما به این دکتره زنگ بزن اسم امپولو بپرس نزدیک ۲۰ نفر اینا از فامیلامون گرفتن رفتن پیشش با یه بار رفتن خوب شدن

عزیزم واقعن بیماری بدیه ، شما به این دکتره زنگ بزن اسم امپولو بپرس نزدیک ۲۰ نفر اینا از فامیلامون گر ...

خب فامیلاتون که رفتن پیش این دکتره نکفته بهشون ملافه و پتو و لوازمای شخصیشون رو بندازن تو اب داغ؟

من+نی نی+باباش=❤

خب فامیلاتون که رفتن پیش این دکتره نکفته بهشون ملافه و پتو و لوازمای شخصیشون رو بندازن تو اب داغ؟

چرا دیگه اینکارم کردن