2777
2789
عنوان

دوست دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1102 بازدید | 70 پست
خودت چی فکر میکنی درمورد خودت بنظرت چه شخصیتی داری ؟

مگه یه نکبت سرگردان فکر هم می کنه؟

این عقلش جای دیگشه آشغال

نازنین ممدا و اوا خواهرای سایت که تو سایت زنونه با تم صورتی پرسه می زنید ... خدا شاهده درخواست ببینم با خاک یکسانتون می کنم ...

عاشقتونممممم کامنتارووو

بیش از اینا حقشه عوضی

نازنین ممدا و اوا خواهرای سایت که تو سایت زنونه با تم صورتی پرسه می زنید ... خدا شاهده درخواست ببینم با خاک یکسانتون می کنم ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین یا تایپک سرکاریه یا این واقعا لاشی هست که این طرز فکر رو داره

در هر دو صورت این لایق بدترین فحش و ناسزا هست

ببخشید ببخشیید

ولی به نظرم دیگه ریختن خونت از طرف دختره حلاله

از همه آدما متنفرم خب که چی😐 چه اشکالی داره که خودخواهم و فقط خودمو قبول دارم 🫠 کینه ای بودن چه اشکال داره !?️ کی گفته باید دیگران بخشید😑 به هر حال این منم و و همینجوری خودمو دوست دارم و برای هیچ بنی بشری خودمو تغییر نمیدم😶🌫️ و اینکه اگر میتونستم یه ارزو کنم که براورده شه این بود که جای تانوس باشم و بجای نصف جهان کل جهان نابود کنم یا جای تسلا بودم و با اشعه مرگ همه رو راحت میکردم

امثال تو کصکش حرومزاااده اید

متاسفانه زیادن از اینا

از همه آدما متنفرم خب که چی😐 چه اشکالی داره که خودخواهم و فقط خودمو قبول دارم 🫠 کینه ای بودن چه اشکال داره !?️ کی گفته باید دیگران بخشید😑 به هر حال این منم و و همینجوری خودمو دوست دارم و برای هیچ بنی بشری خودمو تغییر نمیدم😶🌫️ و اینکه اگر میتونستم یه ارزو کنم که براورده شه این بود که جای تانوس باشم و بجای نصف جهان کل جهان نابود کنم یا جای تسلا بودم و با اشعه مرگ همه رو راحت میکردم

بابا چرا فحش میدین راهنمایی خواستم الان شدن مدافع حقوق زنان😐 خب حتما یه شرایطی هست که نمیتونم برم خ ...

سر سفره ننه بابات بزرگ میشدی ، حرومزاده نبودی قطعا اونی رو که وابسته خودت کرده بودی رو گردن میگرفتی حالا خیلیم ناراحت نباش زن جدیدت احتمالا به هرزه ای مثل خودته ایشالله ۱۰۰ برابرش به خودت خیانت کنه

سر سفره ننه بابات بزرگ میشدی ، حرومزاده نبودی قطعا اونی رو که وابسته خودت کرده بودی رو گردن میگرفتی ...

این چه حرفیه خوب خودش خواست که اومد تو رابطه من زورش کردم ؟ بعدش باهاش راجب ازدواج اصلا حرف نزدم