2777
2789
عنوان

رنگ مو

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واای ۰۰۰ خوب نیست اگه موهات خشکه اصلا نذار خیلی مو رو خراب میکنه

نه بابا موهام انقدر لخت و نرمه با دکلره هم تغییری نمیکنه

با این خرجای اضافی بچه هام به هیچ جا نمی رسم😆😉😆😉
مگه ادم واسه عروسی هم خودش رنگ میکنه  مگه چن بار عروس میشی

خودش عروس نمیشه میخوادتوی عروسیه دیگران شرکت کنه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

لابد برای عروسیه کسه دیگه میخادبزاره..کرم دکلره بخر من ارزونشو خریدم ۱۳تومن اگه میخای رنگای مش یازیتونی بزاری البته رنگ بعدی که رو کرم دکلره میزاری سعی کن به قرمز نزنه من دودی گرفتم خیلی خوب دراومد

لابد برای عروسیه کسه دیگه میخادبزاره..کرم دکلره بخر من ارزونشو خریدم ۱۳تومن اگه میخای رنگای مش یازیت ...

منم دودی دوست دارم.ینی کرم دکلره کنم بعد دودی بزارم؟

عزیزم سه صفر نزار موهاتو میسوزونه یه نارنجی بد رنگ هم به موهات میده به نظرم مش کلاهی پر کن بعدش رن ...

پس نمیزارم.مرسی از راهنماییتون

منم دودی دوست دارم.ینی کرم دکلره کنم بعد دودی بزارم؟

اره عزیزم برو کرم دکلره بخر ۴۵ دقیقه رو موت بزار البته وقتی احساس کردی قشنگ سفید شده بشورش موهاتو خشک کن میتونی همون روز رنگ دودی بزاری روی موهات البته واریانسیون دودی هم بخربارنگت قاطی کن تاقرمزی رنگتو بگیر بعدش به سرت بزن یامیتونی رنگ دودیتو فرداش بزاری رو سرت .واسه من که خوب دراومد رنگ دودی کردم لابه لاش مشکی گذاشتم بعدش مثل مش شد