2777
2789
عنوان

لالیک لامور

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 35 پست
موندگاریش چطوره

من که خیلی راضیم میمونه قشنگ لباسام توی کمد بوشون کنی بوی عطرشو میدن

ولی خب پخش بوانچنانی نداره چون ملایمه ولی با ایندحال ازم پرسیدن چند بار که چی میزنی

🌸🌸🌸

واااملایمو گلیه اتفاقا دخترونس چند ساله میزنم کلا هم ۲۳ سالمه

همین من دوسش دارممم زنیکه بیشعور گفت عطرت پیرت کرده 😑

کاربری دومه به خداااا یک عدد کلکسیونر جوراب ناملوس🧦خدایا انقد بهم پول بده که ۳۶۵ جفت جوراب و ۱۰ کیلو طلا بخرم دشمن هر چی حس ششمی و معتقد به حس ششمی اگه وزن کم نکنم خرم🩴 اهداف کوتاه مدت تا عید/اردیبهشت: شش کیلو کاهش وزن_هدف 58/59💋پرسینگ🐍کاشت🦤تغییر نام🪐 (اهداف بلندمدت این کاربر قابل گفتن نیست)هرچیم نشد فدا سرم تا خرداد وقت هست💘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موندگاریش چطوره لیبرا

اگه از جای خوب بخری عااالیه

اینکه منو نمیشناسی و مثل یه خواهر راهنماییم میکنی یا از دیدن تاپیکای خوشحالیم خوشحال میشی یعنی خیلی قلبت مهربونه و من از عمققق وجودم آرزو میکنم به هر چیمیخوای برسی😍😘عاشقتونم آخه

همه میزنن ازشیه دخترانه بگیر چه بویی دوست داری بگو معرفی کنم

نمیدونم اصلا حرفه ای نیستم تو عطر... ترجیحم همون ملایم و دخترونست ولی نمیدونم چی بگیرم

کاربری دومه به خداااا یک عدد کلکسیونر جوراب ناملوس🧦خدایا انقد بهم پول بده که ۳۶۵ جفت جوراب و ۱۰ کیلو طلا بخرم دشمن هر چی حس ششمی و معتقد به حس ششمی اگه وزن کم نکنم خرم🩴 اهداف کوتاه مدت تا عید/اردیبهشت: شش کیلو کاهش وزن_هدف 58/59💋پرسینگ🐍کاشت🦤تغییر نام🪐 (اهداف بلندمدت این کاربر قابل گفتن نیست)هرچیم نشد فدا سرم تا خرداد وقت هست💘

من ی عالمه عطر امتحان کردم در نهایت عطر اکلت لانوین عطر شخصی و ثابتم شده عاشقشم

خنک و شیرین گلی میخوای یا گرم و شیرین؟

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

همین من دوسش دارممم زنیکه بیشعور گفت عطرت پیرت کرده 😑

برات مهم نباشه

یه بار من زده بودم رفتم خونه دوستم یه خانومی شیفتم شد بهم گفت به به چه بویی میدی ماشالا مال کدوم طبقه اید😂😂

پسر خالمم که میلیاردره بهم گفت چی میرنی بوش خوبه خیلی اون همبشه عطرای خیلی گرون میزنه خودش

🌸🌸🌸

گرن بالو لاتسکو مای ویملایم و دخترانه هستن

وای مرسی

مای وی نمیخوام... تلفطاون دو تارو میشه بنویسین🥲🙏🏻

من لالیک لامور دارم به نظر خیلی دخترونه و خوبه اتفاقا اصلا سن بالا نیست بعضیا فقط دوست دارن نظر بدن نمی دونم چرا

عطرا دیگه ای که دوستشون دارم استیل برای جنیفر لوپز و اکلت هست ولی فکر کنم گرونتر باشن نمی دونم

❤❤❤گر نگهدار من آنست که من می دانم 💚 شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد ❤❤❤ برای سلامتی نی نیم و سبز شدن دامن همه منتظرا اگه دوست داشتید یه صلوات بفرستید 😘😘🌸🌸
من ی عالمه عطر امتحان کردم در نهایت عطر اکلت لانوین عطر شخصی و ثابتم شده عاشقشم خنک و شیرین گلی میخو ...

خنک و شیرین پیشنهاد میدی بهم ممنون میشم

خدایا مراقب پسرانم باش😍❤️

برات مهم نباشهیه بار من زده بودم رفتم خونه دوستم یه خانومی شیفتم شد بهم گفت به به چه بویی میدی ماشال ...

خوبهه من فقط یه باز یه بار یه نفر ازم پرسید اسم عطرت چیه گفتم بوی نرم کننده لباسمه🗿