2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تو این اوضاع کی فکر زن گرفتن میکنه به قول دختر عمم موندیم رف😭🤣

من الان اومدم این تاپیکو برای فان زدم بعد تاوارد سایت شدم دیدم یکی دیگه تاپیک زده دعا برای اومدن خاستگار جرر خوردم گفتم پس درد همگانیه🙂🤣🤣

من الان اومدم این تاپیکو برای فان زدم بعد تاوارد سایت شدم دیدم یکی دیگه تاپیک زده دعا برای اومدن خاس ...

اره بابااااا مگر اینکه یکیو پیدا کنی وصل باشه به اون بالا بالاهاا بیاد تو این وضع بگیره مارو🤣

اره بابااااا مگر اینکه یکیو پیدا کنی وصل باشه به اون بالا بالاهاا بیاد تو این وضع بگیره مارو🤣

هرچیم فکر میکنم پسری که بالا بالا باشه نمیاد مارو بگیره ما جاهای بالا بالا رفتو آمد نداریم 🙂😂

اگه پسرامون اهل خانوادشون باشه دختر بسازم خب کم نیست میتونه با شرایط کنار بیاد🤌🏻

اینم حرفیه ولی دخترامون اگ زیبا باشن ک دیگه نور علی نوره

‏ی آزمایشی چیزی از ما دهه ۷۰ایها بگیرن ببینن آدمیم اصن؟ مگه میشه ی آدم تو این همه فشار زنده بمونه؟

هرچیم فکر میکنم پسری که بالا بالا باشه نمیاد مارو بگیره ما جاهای بالا بالا رفتو آمد نداریم 🙂😂

گفتییی سیسیییی امید من فعلا فقط به بچههای دانشکده دندون پزشکی دانشگاه بود که نرفته میگن خبری نیس اینا همه چصکلاسننننننو چصی میان😭🤣

همشو هستم ولی خب خاستگارم بد نیست تو که نمیتونی بری بگی ازت خوشم اومده اون باید بیاد بگه که تو بپذیر ...

منظورم پیشنهاد دادن نبود کلا اگ ادم به خودش و پیشرفتش تمرکز کنه و بره تو اجتماع هم بقیه بیشتر جذبش میشن و اونوقت قدرت انتخاب گریت میره بالا

گفتییی سیسیییی امید من فعلا فقط به بچههای دانشکده دندون پزشکی دانشگاه بود که نرفته میگن خبری نیس این ...

ایشالا تو اون دانشکدتون مث اونن رمانا هست با یکی فاز کل کل بگیری بعد عاشق همشید بعدم خوشبخت به ادامه زندگیتون بپردازین💗😂

ولیی دور از شوخیی دانشگاه دندون پزشکی قبول شدییی؟بابا ماشاالله بهتتت دختررر من جا تو باشما اصن پسرارو لایق نگاهم نمیدونممم (البته اون دسته از پسرایی که چس کلاس میزارن برای دختر خشگلموننن)🤌🏻😜

اینم حرفیه ولی دخترامون اگ زیبا باشن ک دیگه نور علی نوره

در اینکه کل دخترای سرزمینمون زیبا هستن شکی نیستش اقا پسر ؛اما نه اینکه شما که دنبال دختر بساز هستید خب قطعا پولم ندارید بعد فکر کن قیافه هم نداشته باشید تازه اخلاقتون که معلوم نیس ؛پس اون دختر به چیتون دل خوش کنه؟

ایشالا تو اون دانشکدتون مث اونن رمانا هست با یکی فاز کل کل بگیری بعد عاشق همشید بعدم خوشبخت به ادامه ...

نه عزیزم هنوز قبول نشدم میگم برا بعد اگه شدمممم🤣

ولی اون داستانی که میگی خدا از دهنت بشنوه اگه شانس من باشه سر همون کل کل میمونیم🥲🤣

اینشالله بهترینا برا تو باشه قشنگم🩷