2777
2789
عنوان

میکاپvip

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 21 پست
باورت میشه ؟؟؟برای ۳ ساعت ۱۶ تومنفقط چشم و هم چشمی

واقعا نمی ارزه

۱۶ تومن برای به شب🥴😐

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیش آرایشگر خوب باید برید

یه شهر دیگه اس اشنایی ندارم

سلام هانی هستم. از یه سنی به بعد قدم به نفع موهام کناره گیری کرد.💆♀️ شبا که میخوابم جوراب هامو میزارم بالا سرم هم حشره دور و ورم نمیاد هم زودتر بیهوش میشم بهتر میخوابم.🚶♀️شما میزارین گوشیتون خاموش شه؟! من قبلش خودم خاموش میکنم بفهمه رئیس کیه😎 اوکی اوکی حالا همه باهم ررررررپ مانستر😂🥲

ن بابا خالم سر اینکه لج جاریشو دریارع رفت ۵۸ تومنم پول لباس داد اونم چی رنگ شیری تور

😐💔

من هنوز لباس نخریدم

زورم داره ۵ تومن بدم لباس واسه یه شب 😂💔

وای خدا قیمتا دلاری درآمد ریالی

سلام هانی هستم. از یه سنی به بعد قدم به نفع موهام کناره گیری کرد.💆♀️ شبا که میخوابم جوراب هامو میزارم بالا سرم هم حشره دور و ورم نمیاد هم زودتر بیهوش میشم بهتر میخوابم.🚶♀️شما میزارین گوشیتون خاموش شه؟! من قبلش خودم خاموش میکنم بفهمه رئیس کیه😎 اوکی اوکی حالا همه باهم ررررررپ مانستر😂🥲

آخه الان چه موقع عروسی بود نمیخوامم

خدا وکیلی این قیمتا خیلی گرونه 😐💔