2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من سینه هام سایز ۶۰ بود ، اینا رو پزشک زنان واسم تجویز کرد الان ۷۵ شده

عزیزم گل مغربی باعث جوش نشد؟

چ برندی خوردی؟

لطفا بگو

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

فقط باشگاه نرو كه اب ميشه.چون برعكس مردا كه سينشون از عضلس مال زنا چربيه

اخ گفتی 🫠منم دقیقا اینقدر ورزش حرفه ای کردم کل هیکلم عالیه ولی سینه هام آب شد چون کلا درصد چربی بدنم کم شد ...

ولی میرم پروتز میزارم دیگه اینقدر پیشرفته شده و خفنن که خیالم راحته الان مامانم ۵-۴ساله عمل کرده از بعد بارداری و شیردهیش اینقدر راضیه که نگو

تصمیم تابلو و زشت نیست چون دکترش که رجبپور بود یه مدل خاصی میزاشت یعنی یه تکنیکی بود ک من ندیده بودم جایی

بین عضله میزاشت اینقدررر خوشگل و طبیعیه...

منم منتظرم فقط کارام اوکی شه برم راحت شم ازین وضع..😔😑

اخ گفتی 🫠منم دقیقا اینقدر ورزش حرفه ای کردم کل هیکلم عالیه ولی سینه هام آب شد چون کلا درصد چربی بدن ...

اها. ولي خب يعني اينقدر اب شده كه بري پروتز بذاري يعني؟

از اون ور ارزششو داره؟ميگم يعني يه وقت خطرناك و اينا نباشه.

ولي هرچي ميكني به خير و خوبي برات بگذره🌺

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠