2777
2789
توافق چی شد بچه ها ؟؟؟

هیچی

ایران جانم ♥️ 👑 وطنم💚🤍♥️چه جوانانی اسماعیل،میبینی؟ چه جوانانی!! بسیاریشان هنوز صورت عشق را برسینه نفشرده اند😔💔خدایا به کشورم عزت،سربلندی و افتخار ،به هم میهنانم سلامتی،خوشبختی،پول و آرامش بده🤲🏻خدایا دست اهریمن و شیاطینو از کشور قشنگمون کوتاه کن♥️نذار وجبی از این خاک دست غیرایرانی بیوفته🥺خدایا جوونا و نوجوونای این مرز و بوم آینده سازان این کشورن،پناهشون باش🥰😍خدایا کشورمو در اغوش بگیر💕🤲🏻🥺درخواست دوستی نمیپذیرم بااحترام🩵⭐️💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از همه جا بی خبرم سر بسته میشه بگین چی شده

یه خونه ترکیده صداسیما گفته نشت گاز بوده

بعد معلوم شد خونه حتی گازکشی نداشته

دیگه مشخصه چی بوده

توی اهواز و قصرشیرین هم همینطور شده

بختیاریم🌱                                                   حتما سعی کنید با خدای مهربون رفیق باشید، تاثیرش رو توی زندگیتون میبینید.🌱❤💕
یعنی جنگ میشه

💔💔🥺🥺🥺فک کنمم😭😭

ایران جانم ♥️ 👑 وطنم💚🤍♥️چه جوانانی اسماعیل،میبینی؟ چه جوانانی!! بسیاریشان هنوز صورت عشق را برسینه نفشرده اند😔💔خدایا به کشورم عزت،سربلندی و افتخار ،به هم میهنانم سلامتی،خوشبختی،پول و آرامش بده🤲🏻خدایا دست اهریمن و شیاطینو از کشور قشنگمون کوتاه کن♥️نذار وجبی از این خاک دست غیرایرانی بیوفته🥺خدایا جوونا و نوجوونای این مرز و بوم آینده سازان این کشورن،پناهشون باش🥰😍خدایا کشورمو در اغوش بگیر💕🤲🏻🥺درخواست دوستی نمیپذیرم بااحترام🩵⭐️💫

یعنی جنگ میشه

یه درصدم شک نداشته باش

بختیاریم🌱                                                   حتما سعی کنید با خدای مهربون رفیق باشید، تاثیرش رو توی زندگیتون میبینید.🌱❤💕
یه خونه ترکیده صداسیما گفته نشت گاز بودهبعد معلوم شد خونه حتی گازکشی نداشتهدیگه مشخصه چی بودهتوی اهو ...

اصلا نشت گاز اخه اونطوریه انگار ماها از پشت کوه اومدیم مثل خودشونیم هر چرتیو باور کنیم

چرااااا جو میدی الکی؟

تو خبر فوری خوده ایران میگه زدن

فیلمم گرفتن ک دارن حرف میزنن میگه اینجارو زدن

❗️koodak_shop_lili اینستام ب حمایتت نیاز داره  مامان مهربون پوشاک‌کودک  و زنانه قیمت مناسب 💙

چکار کنیم تو این شرایط

کاری از دست ما بر نمیاد

منتها بنظرم پاوربانک حتما داشته باش

من از همه جا بی خبرم سر بسته میشه بگین چی شده

@isna24 برو خبرگزاری ایسنا بخون

روح و روانم اسیب دید تو نی نی سایت و اینستا ،حتی الامکان کم میام ،اگه اومدم سعی میکنم رد بشم از این حجم از بلاهت😓. خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)