fwtimzare مدیر عضویت: 1404/10/13 تعداد پست: 155 عنوان خیانت | مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 17 پست من متوجه اینکه بابام به مامانم داره خیانت میکنه شدمخیانت بابام اینه که با اون زنه خونه دارن و رابطه جنسی دارن و بابام خیلی براش خرج میکنهبنظرتون باید به مامانم بگم؟خیلی دارم عذاب میکشم دلم میخاد بلایی سر خودم بیارم دیروز | 15:25 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
برررررکه عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 226 اگر میخوای حال مادرت خراب شه بگو بهش واقعا درکت نمی کنم باید بهش بگه چون اون خانم حق داره بدونه کجای زندگیش هست
_ماهلیین_ عضویت: 1404/08/24 تعداد پست: 885 واقعا درکت نمی کنم باید بهش بگه چون اون خانم حق داره بدونه کجای زندگیش هست منم شمارو درک نمیکنم اون خانم باید خودش متوجه بشه نه از طریق فرزندش..از لحاظ روانشناسی اینجوری متوجه بشه بازتاب خوبی نداره ﮼ به سودای تو مشغولم ز غوغای جهان فارغ.
mmmmbb عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 8655 من متاهلم میدونم که زن متاهل از متوجه نشه یعنی عملا زندگی اش براش مهم نیست چون از خیلی موارد معلوم ...مردا ذهن خطی دارند هندل کردن چند موضوع براشون سخت در هر صورت فقط میتونم بگم غیر مستقیم اشاره کن بیانش نکن چون دودش به چشم تو میره با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من صرفاً استارتر