2789
عنوان

تجربه تزریق اسپارتینا (تیرزپاتاید)

197143 بازدید | 1246 پست

برای کاهش وزن، زیر نظر متخصص غدد و با تجویزش تصمیم دارم ۱۲ هفته اسپارتینا تزریق کنم.

اینجا از روند کاهش وزنم، عوارض احتمالیش و تجربیاتم می نویسم.

اگر سوالی دارید بپرسید جواب میدم.

وزن هفته اول (وزن شروع): ۷۲.۰۰ کیلوگرم

«...به خاطر بسپار که در زمین، مسافر و غریبی.»

تزریقش هفتگیه.

این هفته و روز ۱ بعد از تزریق مشکل خاصی نداشتم. اشتهام آخرهای شب کم شده بود.

روز ۲ اشتهام کمتر شده بود. میلی به شام نداشتم. دست و پام یخ بود در طول روز. کمی احساس بی حالی داشتم ولی اونقدر نبود که مانع فعالیتم بشه.

روز ۳ وزن ۷۱.۶

صبح به زور یک کف دست نان سنگک کمی پنیر ۲ تا گردو خوردم و تا همین الان سیرم. خودم رو مجبور میکنم آب بخورم. سرم از ظهر درد میکنه تو ناحیه شقیقه و سنگینه.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

روز ۴ وزن ۷۱

امروز هیچ عارضه ای نداشتم (تا الان). سردرد روز پیش تا بعد از ظهرش از بین رفت. اشتها اصلا ندارم تا حدی که مجبور میشم به خودم یادآوری کنم که آب و غذا بخورم، به خصوص آب.

سلام حالت تهوع ندارین?

سلام. نه در حالت کلی نداشتم، مگر اینکه وعده غذایی حجیم یا چرب بخورم. برای همین سعی میکنم وعده هام کم حجم باشه.

سلام. نه در حالت کلی نداشتم، مگر اینکه وعده غذایی حجیم یا چرب بخورم. برای همین سعی میکنم وعده هام کم ...

ممنونم عزیزم تغییرات خودت رو اینجا بذار میام میخونم انشاءالله زود به نتیجه دلخواه برسیم هر دو

چجور تونستی بخوری مگه اشتها کم نشده؟؟

از روی عادت. متاسفانه.

رژیم که میگرفتم برای اینکه کالری کمتری بگیرم با سالاد حجیمش میکردم. ولی با اسپارتینا نتیجش خیلی بد میشه.

یعنی اشتها کم شده ولی خودت خواستی بخوری ؟؟؟

بله. خودم فکر کردم فکر خوبیه اگه غذایی که میخورم رو با کلی سالاد همراه کنم. که پشیمون شدم.

البته یک موردی هم که هست، که ربطی به قضیه دیشب نداره ولی میخوام ثبت کنم، اینه که با این آمپوله احساس گرسنگی صفر شده ولی میل به ناخنک زدن، اگر غذای مورد علاقه دم دستم باشه، خیلی خیلی کم شده ولی قطع نشده. برای همین به نظرم خوبه که قبل از تزریق، شیرینیجات و تنقلات چاق کننده از خونه حذف بشن که دم دست نباشن.