2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 59 پست
خانوما این مثبته یا منفی؟

منفیه ولی یه هاله ناقص داره. دوباره بزن. همیشه از این مارک بدم میومد

11780 💔 شمر، بعد از عاشورا ایستاد به نماز؛ سجده کرد و گفت: خدایا مرا بیامرز، تو که میدانی آدم شریفیام!یکی گفت: تو سر از نوه پیامبر بریدی، چه طلب بخششی داری؟ شمر گفت: اطاعت از امیرمان واجب بود. اگر نمیکردیم، از خران آبکش هم نفهمتر بودیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما یه سرچ تو گوگل بزن بارداری خارج رحمی، متوجه میشی! گهگاهی جنین بجای رحم روی لوله های رحم لانه گزی ...

من میدونم خارج از رحم چیه عزیزم اون بارداری که اصلا نیاز به سقط غیر قانونی نداره سریع سقطش میکنن و به شدت بارداری دردناکیه همون اول مشخصه

من میدونم خارج از رحم چیه عزیزم اون بارداری که اصلا نیاز به سقط غیر قانونی نداره سریع سقطش میکنن و ب ...

اسی به خاطر آبروش نمیتونه دست خانواده بگیره بره بیمارستان

فهمیدم هرآنچه میفهمم بیشتر سبب آن میشود که هیچ نمی‌فهمم.کاربری مشترک است.

هاله ناقص رو چطور تشخیص دادی من چیزی نمیبینم

خط T رو نگا یه خط ناقص داره که خط تبخیر هم نیس . خط تبخیر یکدست و بسیار کمرنگه. این T یه خط پر رنگ ولی نصفه داره. گفتم که مارک مدیکور داغونه

11780 💔 شمر، بعد از عاشورا ایستاد به نماز؛ سجده کرد و گفت: خدایا مرا بیامرز، تو که میدانی آدم شریفیام!یکی گفت: تو سر از نوه پیامبر بریدی، چه طلب بخششی داری؟ شمر گفت: اطاعت از امیرمان واجب بود. اگر نمیکردیم، از خران آبکش هم نفهمتر بودیم

آهان مرسی

قربونت

چه دکتر داغونی مگه جنین تو لوله تخمدانه؟دکتره نمیدونسته جنین تو رحم لونه گزینی میکنه

شما حتما خودت دکتر هستی که ایشون رو داغون میدونی،بله اسمش بارداری خارج از رحمی هست لقاح قبل از اینکه تخمک وارد رحم بشه توی لوله تشکیل میشه خیلیا اینطوری لوله هاشونو بخاطر خارج از رحمی از دست دادن،یه نفر بهم گفت من بخاطر خارج از رحم بودن بارداریم یه لولمو از دست دادم

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
خانوما این مثبته یا منفی؟

خرابه یکی دیگه بزن

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
شما حتما خودت دکتر هستی که ایشون رو داغون میدونی،بله اسمش بارداری خارج از رحمی هست لقاح قبل از اینکه ...

بالا تر گفتم عزیزم بله داغونه که نمیدونه خارج از رحمی کلی درد داره و نیاز به سقط غیر قانونی نداره

بالا تر گفتم عزیزم بله داغونه که نمیدونه خارج از رحمی کلی درد داره و نیاز به سقط غیر قانونی نداره

خب اگر اولش باشه فقط طرف برحسب بی بی چک مثبت بخواد سقط کنه اصلا کار به اینکه علائم ظاهربشه نمیرسه فقط برحسب بی بی چک و یه بتا اقدام به سقط میکنه

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍