2777
2789
عنوان

مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر روز سر صبحی دعوا روزمون خراب میشع

دقیقا منم از صبح تا شب فقط دعوا من میگفتم کی ازدواج کنم برم راحت شم الان که ازدواج کردم رفتارش کلا تغییر کرده رودروایسی داره باهام انگار، اصلا بد اخلاقی نمیکنه فکر میکنم اینکارو میکنن زودتر ازدواج کنی بری خخخ

دقیقا منم از صبح تا شب فقط دعوا من میگفتم کی ازدواج کنم برم راحت شم الان که ازدواج کردم رفتارش کلا ت ...

برا من خواستگار اورده بود یه سال پیش بعد هی میگفت دوست پسر نداری فلان چرت و پرت بعد منم دوست ندارم اع این چیزا موهامو پسرونه زدم خط ابرو اینا هیچ پسری ازم خوشش نیاد ک اینطورم شد درس میخونم خلاص شم

دقیقا منم از صبح تا شب فقط دعوا من میگفتم کی ازدواج کنم برم راحت شم الان که ازدواج کردم رفتارش کلا ت ...

آره متاسفانه یه ایده قدیمی بین مادرها بوده ،بعد ازدواج احترام میکنن و تعارف و رعایت

و خیلی هم به خاطر اینکه چون بیشتر احترام دوماد رو دارن به دخترشون هم احترامشون میره بالا

چی بگم والله از دست این مادرها

میشه بگی مامان های دوستت چطوری ان که میگی مامانت کاش اونجوری بود ،

صبح میاوردن مدرسه خوش برخورد بعد خیلی از مواقع ک ناراحت بودن بچه هاشون مامانشون زنگ میزد مدرسه پیگیر بود بعد من مریض بودم مامانم گفت پاشو برو مدرسع نبینمت

آره متاسفانه یه ایده قدیمی بین مادرها بوده ،بعد ازدواج احترام میکنن و تعارف و رعایتو خیلی هم به خاطر ...

همه دخترا تو فامیل نهم دهم میخونن دوست پسرن دارن ازدواج کردن بعد من درس میخونم مامانم مغزمو میخوره ک دوست داری بری عروسی کوچیک تر از خودت

خب زنیکه من دوست ندارم اصلا وقت ندارم درس میخونم نمیخوام برم خونه شوهر هزار بدبختی دیگ ۱۸ سالهع💔

صبح میاوردن مدرسه خوش برخورد بعد خیلی از مواقع ک ناراحت بودن بچه هاشون مامانشون زنگ میزد مدرسه پیگیر ...

متوجه ام مهر و محبت کردنش ضعیف،

تو هم تو شرایط سنی و تحصیلی سختی هستی ،کاملا میتونم درکت کنم سخت عزیزم

بهترین کار اینکه فقط بخونی و بخونی ،بعدشم همون حرفی نزنی دلش درد بیاد ،اونم خانم هم جنس ماست ،فقط کافیه قدر نعمت دختری مثل تو داشتن رو یادش بیاد،سختی ها براش آسون میشه

یادشم نیومد خیالی نیست ،صبرکن میگذره