2777
2789
عنوان

تومور مغزی

180 بازدید | 19 پست

سلام به همگی

تقریبا ۷ ماهه که متوجه شدیم، نامزدم تومور مغزی داره، اما به خاطر محل قرار گیری تومورش، گفتن که امکان نمونه برداری نیست. با انجام MRI گفتن که تومور گرید ۲ که توی مخچه سمت چپ نزدیک ساقه مغزیه.

تا الانم ۲۸ جلسه پرتودرمانی کرده.

هممون خیلی نگرانیم و استرس داریم😭

نامزدم فقط ۲۵ سالشه

لطفا اگر در این مورد اطلاعاتی دارید بهمون بگید😔

سلام چه کم سنه🥲🥲🥲🥲چرا اخه؟؟؟؟ پسر خوبیع؟؟؟ شما چن سالته؟

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خداشفاش بده

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

هیچ چیز ناممکن نیست عزیزم امیدوارم مثل یک معجزه درمانها انجام بده و سلامتی به دست بیاره 🙏🤍🤍🤍

اینجا ستاره ها همه خاموشند اینجا فرشته ها همه گریبانند اینجا شکوفه های گل مریم بی قدرتر زد خار بیابانند اینجا نشسته بر سر هر راهی دیو دروغ و ننگ و ریاکاری در آسمان تیره نمی بینم نوری ز صبح روشن بیداری

انشالله🥲

زن داداش من پارسال ام ار ای داد گفتن یه تومور بزرگ چسبیده به مغزش هست.هیچ راهی لجز جراحی نداره اگه پرتو ویا لبزر کنه برمیگرده، یه متخصص بهش گفت اگر عمل نکنی تمام مغزت رو میگیره چون خیلی رشد کرده ومال سالهاست. اگرم عمل کنی احتمال کور شدن و یا فلج شدن هست.خلاصه یه قیامتی خونه داداشم برپا شده بود. پرونده پزشکی رو چند جا فرستادیم حتی ترکیه برای یه جراح ایرانی و متخصین تهران و شیراز

حتی آلمان هم میخاستن بفرستن. بعداز کلی تحقیق تصمیم گرفتن شیراز عمل کنه، تومور دراوردن بدون هیچ مشکلی خداروشکر

اره🥲، من ۲۴ سالمه

الهی، انشاالله مشکل برطرف بشه

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺