2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی درست میگی من مشکل کمالگرایی هم دارم و خیلی سختمه کنار ادم های زیبا زندگی کنم

زیبایی ظاهر که تظاهره

وجودت قلبت احساست زیباست و اینا رو شاید زیبارویان نداشته باشن. به خودت بگو تو زیبایی و من دوستت دارم خودتو باور کن. زندگیت خیلی زیباتر میشه دیدگاهت متفاوتتر میشه

زیبایی هم که باشه ، چند سال بیشتر دوام نداره . سراغ چیزی برو که ارزش واقعی داره . متاسفانه در دهه های اخیر ، گزاره های مادی ، زیاد ارزش پیدا کردند .

دنیا خیلی کوچکتره که به خاطر زیبا بودن یا نبودن ، بخای ولش کنی . لااقل توجیه بهتری برای نخواستن حیات پیدا کن .

من البته پسرم ، و بهتره بگم پیر پسر . جوانی ها ، تعریف از خود نباشه ، بد نبودم . از چهره هایی بودم که حداقل جلب توجه زیادی داشتم ، چیزی ازش گیرم نیومد . اعتماد به نفس خودتو بر اساس ستون های محکم تر بنا کن . زیبایی چند سال میتونه کارایی داشته باشه .

زیبایی هم که باشه ، چند سال بیشتر دوام نداره . سراغ چیزی برو که ارزش واقعی داره . متاسفانه در دهه ه ...

من خیلی ناراحتم از اینکه تصمیم به جراحی گرفتم و مصنوعی شد بینیم و البته به چهره ام اصلا نمیاد . قبل اون زیبا بودم و خودم رو وتقعا ذوست داشتم بخاطر تصمیم اشتباهم نمیتونم خودمو ببخشم همش میگم کاش برمیگشتم عقب و اون کار رو نمیکردم.

ناراحتم خیلی ناراحتم ثانیه ای نیست که بهش فکر نکنم ...

زیبایی هم که باشه ، چند سال بیشتر دوام نداره . سراغ چیزی برو که ارزش واقعی داره . متاسفانه در دهه ه ...

با نظرات منفی بقیه در مورد چهره ام با اینکه نمیتونم نمیتونم با دوستام یا حتی اکانت اینستاگرامم عکسی رو بذارم چیکار کنم؟

با نظرات منفی بقیه در مورد چهره ام با اینکه نمیتونم نمیتونم با دوستام یا حتی اکانت اینستاگرامم عکسی ...

خودت و دوست داشته باش کاریه که شده

🦋 «زندگی مینیمالیستی» 🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصل آنچه واقعا مهم است . یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیز های بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیز های درست است. ما در «تاپیک مینیمالیست ها » تصمیم گرفته ایم ساده تر زندگی کنیم، بیشتر احساس کنیم، و کمتر درگیر داشته ها شویم. اگر تو هم دنبال آرامش ذهن، نظم در زندگی، و آزادی از اضافه های بیفایده هستی، جای تو در کنار ماست. عنوان «تاپیک جامع پاکسازی و رفع انباشتگی » رو تو قسمت ذره بین سایت سرچ کنید یا بگید من بهتون لینک بدم 🥰 #طرفدار_شهید_ابوالفضل_مقدسی

آخه وقتی میری تو کار خدا دخالت میکنین چه انتظاری دارین ۱۰ ساله این عمل کردن جا افتاده بین مردم برین ...

من ۹۹ درصد ادمایی که اطرافم عمل بینی داشتن زیبا شدن

خودت و دوست داشته باش کاریه که شده

همش سعی میکنم خودمو بزنم به بیخیالی و با دوستام عکس بگیرم ولی همش از عکس گرفتن باهاشون فراریم و واقعا حالم بد میشه هر وقت عکسم باهاشون میبینم