2777
2789
عنوان

دارم میسوزم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 17 پست
رنجی ک دکتر بخاطر بیسوادی میده هنوز بدتره

رنج رنجه چه به خاطر دکتر چه بخاطر بیماری خودش چه هر چی من همیشه میگم مرگ یهویی خیلی خوبه که ادم قبلش سالم باشه تو چند ثانیه بره اون دنیا

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
رنج رنجه چه به خاطر دکتر چه بخاطر بیماری خودش چه هر چی من همیشه میگم مرگ یهویی خیلی خوبه که ادم قبلش ...

موافقم

کاش یدفعه مرده بود

بگو چه شد که من تو را اینقدر دوستت دارم؟! بگو محبت ما ریشه در ازل دارد.به یاد برادر مظلومم که دلم رو تا ابد سوخت و در نهایت دردمندی پرواز کرد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چطور صبر کنم 😭😭

هیچی عزیزم اینجوری نیست که راه مشخصی داشته باشه

من تا دو سه سال اول کلا تو شوک فاجعه زندگی میکردم یعنی فقط گریه فقط ناراحتی حتی خدا هم میومد پایین خوشحال نمیشدم انگار الکی زندگی میکردم

بعد از چند سال که یکم پخته تر شدم یکم به این فهم رسیدم که بابد

ببخشید عزیزم ادامشو اینجا میگم، آره بعد که یه کم فهمیدم روزگار راه و روشش همینه و من مجبورم درس بگیرم و عبور کنم دیگه برام تحملش راحت تر شد، دیگه سعی میکردم به خودم اجازه ی زندگی بدم، خودمو درک کنم و بگم توهم حق نفس کشیدن داری، هنوز اگه یهو ذهنم بره سمتش یا مثلا به ظاهرش نگاه کنم غصه تمام وجودمو میگیره جوری که دلم میخواد همون لحظه آخرین نفسامو بکشم، ولی خب چیزی که دست من نیست چقد براش غصه بخورم، بیشتر سعی کردم به خدا نزدیک بشم نماز شب خیلی تاثیر داره بعد سرمو گرم میکنم که کمتر بهش فک کنم بعدم میگم قسمت و بخت و اقباله دیگه، مال یکی سفیده عین برف مال یکی سیاهه عین زغال، سعی میکنم هم باهاش بجنگم هم یه جاهایی باهاش کنار بیام