اگه عروسی برادر شوهرتون باشه و شوهرتون جلوی همه فامیل مخصوصا فامیلهای عروس جدید به شما بگه از صندلی جلوی ماشین برو عقب تا مادرم جلو بشینه چون پاش درد میکنه چه کار میکنید من همیشه وقتی مادرشوهرم باشه خودم عقب می شینم ولی اون موقع اصلا خبر نداشتم قراره با ما بیاد و جلو نشستم و یه هو جلوی همه مجبور شدم پیاده بشم ولی اصلا به رو نیاوردم و عادی و سریع رفتم عقب نشستم به نظرتون دیگران که دیدن چه فکری کردن من خجالت کشیدم
اتفاقا از دور میگن چه عروس خوبی داره خودش پیاده شد مادر شوهر بره جلو
دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹
به عنوان کسی که شوهر نداره نمیتونم نظر بدم ولی خب بستگی به شوهرت داره بهش بگو رفتارش مضخرف بوده ببین چی میگه اگه دیدی بد جواب داد باید به فکر اساسی کنی
آها ببخشید من اشتباه متوجه شدم فکر کردم صدای شوهرت هم شنیدن که بهت گفته پیاده شو.. در این صورت چیز خوبی فکر نمیکنن اما اگه صرفا پیاده شدنت رو دیده باشن اوکیه چیز خاصی نیست