2777
2789
من شنیدم تاثیر داره و خیلی خوبهحتما برون ریزی دارهفقط صبور باش و تا چندین ماه حتی ادامه بده

دکتر پوست بهم گفت هفته ای دوبار بزن بنظرت هفته ای دوبار کم نیست عزیزم؟

بعد اینکه ادم قطعش کنه دیگه جوش نمیزنه؟

دکتر پوست بهم گفت هفته ای دوبار بزن بنظرت هفته ای دوبار کم نیست عزیزم؟بعد اینکه ادم قطعش کنه دیگه جو ...

نه عزیزم پزشک بهتر میدونن

همون دو بار کافیه

چون پماد قوی یه استفاده بیشترش به ضرر پوست خودته

پس با بحث کردن با جماعتی که نهایت هنرشان تگ کردن نی نی یار و بعد افشای حقیقت استفاده از قوانین محدود کنندست، به شخصیت خودتون توهین نکنید.✋🏻

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اولش جوشاتون بیشتر کرد؟بعد این که وقتی که قطعش کنی دوباره ادم جوش میزنه یا دائمیه؟

عزیزم جوشای من برا بلوغ بود بعد قطع کردنش بازم درمیومد ولی الان اصلا رو صورتم جوش و جای جوشی نیست.برای جوش فعال فکر نکنم خوب باشه برا جای جوش خوبه که لایه برداری میکنه لکه هارو میبره

عزیزم جوشای من برا بلوغ بود بعد قطع کردنش بازم درمیومد ولی الان اصلا رو صورتم جوش و جای جوشی نیست.ب ...

میدونم گلم من اخه جوشام از سن بلوغ نیست

من امپول کورتون زدم جوش میزنم🥲

اها نمیدونم عزیزم برا چیه این امپول؟

برای خیلی چیزا استفاده میشه (التهاب،کهیر،بیماری ام اس،لوپوس ووو.....)و عوارض خیلی زیادی داره و نباید پشت سر هم امپولشو زد

اما من بخاطر وزوز گوش دکتر بهم داد و هشت تا داد گفت که هرروز بزن روزی یه دونه و به هر دکتری تا الان گفتم هشت تا دکتر بهم داده پشت هم زدم همشون شاخ در اوردن😓😓

برای خیلی چیزا استفاده میشه (التهاب،کهیر،بیماری ام اس،لوپوس ووو.....)و عوارض خیلی زیادی داره و نباید ...

وای پس دکتره چرا داده🤦♀️صورتت خیلی جوش زده یا خودت حساس شدی؟زیاد دستمالی نکن خودشون برن احتمال زیاد .انشالا خوب میشی نگران نباش .این ژل روهم کم کم مصرف کن صورت رو خیلی حساس میکنه من صورتم پوسته پوسته میشد همش انگار یه لایه برمیداره کلا