2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نسبت به نامزدم

دختر منم بله برونم اینا شد انگار انداخته بودن منو داخل قبلمه آب جوش و اصلا نمیدونستم کارم درسته یا ن به هم زدم و عقد نکردم اما پسری باز برگشته خیلی دوسم داره منم دوسش دارم ن ب اندازه اون اماچون پسر درستی هس میخوام باهاش بمونم تا شرایط و خوب تر کنه بعد بیاد اگ قسمت بود

میگم عقد نکن اگ شک داری فرصت بخواه بشین فکر کن باهاش برو بیرون خرف بزن زود تصمیم نگیر

چرا ب ژاپن زد

فکر نمیکردن آنقدر اثرات بدی داره بعدا واسشون تجربه شد چیز بیخودیه ممنوع المصرف شد اینکار کنه کلی کشورهای دیگه رو سرش خراب میشند اونم تازه اگر بخواد ایران و تهران به دست بیاره نمیاد خرابش کنه اون فقط یک چیزو میخواد و فعلا هم ترسیده سر اغتشاش بهش حمله بشه و از اونورم فاز تنها نذاشتن اونارو برداشته کلا رفته تو فاز دفاعی و تیغ زدن مملکت سر بدهی هاش

کلا خیلی بهش فکر نکن استفاده از بمب اتم به این راحتیم نیست اگر میخواست تاحالا میزده

فکر نمیکردن آنقدر اثرات بدی داره بعدا واسشون تجربه شد چیز بیخودیه ممنوع المصرف شد اینکار کنه کلی کشو ...

باور کن من فک کنم کشور های دیگ انقد از ایران بدشون بیاد

که اگه بزنه هیچکی براش مهم نباشه