2777
2789
مشکل چیه؟ من هنوز نرفتم

اعصاب ،پنیک میشدم نمیدونستم فکر میکردم چرا یهو تپش قلب میگیرم و داغ میشم البته استرس بشدت بالایی داشتم رفتم دکتر برای قلبم گفتن از اعصابته

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه..

من یکی دو بار خوردم از اون بود ...ولی قبلا که استرس داشتم تپش قلب داشتم دکتر پروپرانول نوشت..اگه خیلی اذیتی یه ورق بخر بخور ..ببین اثر داره یا نه ..من شوهرمم چند بار اینجوری شد بدون نسخه خریدم خورد خوب شده ..ببین اکثرا از استرس اضطرابه

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

الان خوبین؟؟

بله عزیزم فلوکستین میخورم و پرانول خداروشکر پنیک نمیشم دیگه

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

خداروشکر عزیزم

ممنون گلم ،انشاءا.. برای شما هم چیزی نیست استرس

الان استرس ندارین؟

نه عزیزم...وقتایی پیش بیاد هم دیگه قرص نمیخورم ..رو تنفسم کار میکنم ..دم و بازدم خیلی موثر ..

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀