2777
2789

یه  خصوصیت از یکی از کاربر هارو که به نظرت اومده بگو  😆

تازه واردها ( از جمله خودم) نام چنتا کاربر که یادتون مونده بدون نگاه کردندبگین

وطنم همیشه به شادی و پیشرفت باشی

من خواننده خاموش بودم، میدونستم اگه بیام معتاد میشم

آخر اومدم😅

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😅😁 ااا منم

😁

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

نزدیک هشت ساله

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

من یه سال خاموش بودم ویه ساله عضوم.. بعضیارو میشناسم حالا نمیدونم کسی منو میشناسه یا نخ

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖
من خواننده خاموش بودم، میدونستم اگه بیام معتاد میشم آخر اومدم😅

چنتا اسم کاربری که تو یادت مونده بگو مثلا من خودم غلاغسیاه چون همیشه به اولین پسته 

چنتا اسم کاربری که تو یادت مونده بگو مثلا من خودم غلاغسیاه چون همیشه به اولین پسته 

سوگل یا همون هارلی، بقچه نمیدونم هستن هنوز یا نه... زیادن دوستان😂

من با همه اینجا حرف میزنم ولی اسماشونو نگاه نمیکنم😅😅😅😅

هیچ اسمی یادت نمونده ؟اشتباه تایپی هم داشتی می خندیم😅

یه خصوصیت بارزشون رو بگو

سوگل در نگاه اول یه خانوم با شخصیت و سن بالا (دعا میکنم الان پیداش نشه) 😂

در حقیقت سنش کمه ولی شعور بالایی داره