rose_catcher مدیر عضویت: 1404/10/16 تعداد پست: 819 عنوان پشت کنکوریا | مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 36 پست سوابق تحصیلیتون رو تایید کردین؟میگن آخه فقط برای اونایی که فرهنگیان ثبت نام کردن؟یا نه برای همه هس؟ 1404/11/10 | 20:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rose_catcher مدیر استارتر عضویت: 1404/10/16 تعداد پست: 819 ببین ی چیزی تحت عنوان ورود ب آموزش پرورش هست ببین کجا هست حالا هر جا بود اونجا باید بری تایید کنی ... عزیزم بیا اومد
tohgizi عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 12780 عزیزم بیا اومد اره دیدم نمیدونم والا برا من باز بود .از یه مشاوری بپرس من فرهنگیان نام کردم میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه
rose_catcher مدیر استارتر عضویت: 1404/10/16 تعداد پست: 819 اره دیدم نمیدونم والا برا من باز بود .از یه مشاوری بپرس من فرهنگیان نام کردم الان پیدا کردم سایت رو اشتباهی رفته بودمفقط من کارت ملی هوشمندم نیومده چیکار باید بکنم برای اون سریال کارت ملی؟
tohgizi عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 12780 الان پیدا کردم سایت رو اشتباهی رفته بودمفقط من کارت ملی هوشمندم نیومده چیکار باید بکنم برای اون سریا ... اون اداره بالاخره ی شماره ای بهت داده بوده اونو بزن میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه
ice_chocolate عضویت: 1399/04/02 تعداد پست: 2700 اون اداره بالاخره ی شماره ای بهت داده بوده اونو بزن ببخشید عزیزم من رفتم توسایت مای سنجش تایید کردمصفحه اخر نوشته وضعیت تحصیلی انتخابی شما فارغ التحصیل قبل ۸۴من قبل ۸۴ نبودم کمن نظام جدیدماصلا این گزینه رو ندیدم ک وضعبت تحصیلیو انتخاب کنمحالا چ کنم چجوری ویرایش کنم