2777
2789
عزیزم هنوز اونارو نخریدم .ولی لباسشویی و ظرفشویی رو میخوام بوش بخرم .

جایی دیدی بوش داشته باشن ؟؟

منم در حال خریدم ولی هر جا میرم جنس خارجی ندارن . بوش که اصلا . سامسونگ و الجی هم میگن مونتاژ ایرانه . واقعا برام شده مصیبت   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من الان  هرجا میرم  فقط میگم  ایرانی دارید  واقعا دلم به حال  کارگرهای کارخ ...

شبکه پویا یه تبلیغاتی برای خرید ایرانی گذاشته که پدرو مادر با دخترشون میرن در بخرن، در خارجی را که باز میکنند یه خونواده ایرانی پشتش نشستند که سفره شون خالیه خیلی تاثیر گذاشته رو دخترم! یا اون تبلیغش که میگفت نون کسی را آجر نکنید! کاش رو بزرگترها هم تاثیر میذاشت

تو جنسای ایرانی چه مارکایی خوبه ؟ شما چیا گرفتی عزیزم؟

برای لوازم برقی  پارس خزر عالیه  از قدیم تا الان  حسابی امتحانش رو پس داده  همه رنج قیمتی هم داره

برای یخچال  الکترو  استیل خیلی خوبه

برای ماشین لباسشویی اسنوا  خوبه  خودم دارم

چرخ خیاطی کاچیران

گاز سینجر بهترین هست  لوفرا  اخوان البرز  بلر و خیلی نام های دیگه  چون گازهای ایرانی  از خارجی ها بهترن

برای  بلورجات  جی سی سی

برای چینی   توس   زرین  مقصود

قابلمه هم   اگه استیل بخواین  پارس استیل  اگه  چدن اصل بخواین  کارال که خیلی  گرونه    برای تفلون هم که تو بازار انواع مدل ها و قیمت ها هست

اگر هر  عروسی اینهارو  تهیه کنه  به جای خارجی چقدر  به نفع اقتصادمون هست  اونمتو این دوره زمونه  بی پولی

بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید      
شبکه پویا یه تبلیغاتی برای خرید ایرانی گذاشته که پدرو مادر با دخترشون میرن در بخرن، در خارجی را که ب ...

الهی  من ندیدم  من اون پسره میره شلوار بخره  کارگرا میگن ایرانی بخر  اونو دیدم

بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید      

فروش لوازم خانگی شامل سرویس خواب.فرش.مبل و... بدون واسطه مستقیم از تولیدی همه جنسامون تضمینی و با کیفیت ارسال ب سراسر ایران داریم 

09332726022

پیج اینستاگرام

_Lavazem_khunegi_arzan