2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم به این فکر کن دور از جونت مثلا صورتت جوش میزد حتی و جاش میموند ، اون پات وایمیستاد که تو الان وایسادی؟

اگه آره که وایسا به پاش

وگرنه که محترمانه ردش کن

(کاربری دست ما دوتا خواهره چون ساحل تعلیق مشکی شده)، من سهیلا مامان پارمیسم، ۳۱ سالمه و فوق لیسانس مدیریت بازرگانی دارم و حدودا ۶ساله که ازدواج کردم و خداروشکر زندگی نسبتا آرومی دارم.ساحل خواهر کوچکترمه که ۲۷ سالشه و لیسانس داره و به تازگی نامزد کرده و به کاربری من ملحق شده تا سوالاتشو بپرسه تا شاید جواب درستی بگیره💜 ممنون میشم اگر اهل قضاوت نیستید و تجربه دارید به جفتمون تو تاپیکا کمک کنید🤍

به نظرم از همه لحاظ خانوادگی اخلاقی ببین بهت میخوره یا نه و اینکه تحملش رو داری یکی ی چیز بگه بهت یا نه

دهن بین نیستی اگه کسی در مورد شوهرت چیزی گفت حس خوشبختیت از بین بره

نمونه تو اقوام یک دختر با پسری که فقط ی دست داشت و طی یک سانحه دستش از بین رفته بود ازدواج کرد بعد تو عقدش آنقدر همه بهش گفتتن حیف تو نبود و میتونی شوهر بهتری بکنی طلاق گرفت

در مورد سلامتیش تحقیق کن که چه مشکلاتی برای کار واسش بوجود بیاد بابام ی کارگر داشت جمجمه مصنوعی براش گذاشته بودن زیر آفتاب که کار میکرد از هوش میرفت خانومش دربه در التماس میکرد اخراجش نکنن

حالا میگن که بعدا پروتز انجام میشه داد ولی الان که خیلی ناجوره..

خدا بهش صبر بده

خدا برا کس دیگه ای نخواد خیلی سخته

فکر کنم یه دیه سنگین گرفته؟؟ هر چند جبران نمیکنه اما لااقل یکم نگرانی مالیش رفع میشه

خودش شاغله؟؟

چند وقته تصادف کرده؟؟