2777
2789
عنوان

قیمت تتر

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 37 پست
تو این سایت کسی رو میشناسید که به من نقطه خرید و فروش بگه ؟

نه نمیشناسم شرمنده

فک کنمآدمش باشه ولی اینکه حوصله کنه بیاد بگه به شما و تازه درست هم دربیاد پیشبینیش رو نمیدونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تو صد و شانزده هزار بوده قبلاً خریدم ولی بعدش فروختم خیلی اشتباه کردم

من خودم تو این روزا جرئت معامله خرید و فروش ندارم به دلیل اتفاقات و اخبارات خارجه

دلار و تتر تحلیل نمیکنم من کارم با انس طلای جهانیه اونو تحلیل میکنم تتر هم میدونم باید بلند مدت انتظار سود داشت برای فردا ۵۰ .۵۰ هست

چون وقتی یهو میپره بالا انتظار داشته باید باشیم که رنج شه و مکث کنه

به نظرت من برم سراغ تحلیل طلا یا تو همین کریپتو بمونم ؟

من به شخصه با کرپیتو کنار نمیام

فارکس کارم

روی ارزا کار میکنم مخصوصا طلا

از طلا میسه انتظار سود تو همون روز رو داشت ولی تتر ریسکه امروز بخری بعد بفروشی فردا

خرید و فروس قانون داره وقتی میخرید باید مطمئن باشید که تووچه نقطه ای قراره خارج شید و بفروشید

اینکه صرفا هر روز سود میده درسته ولی دقت کنی تتر میپره بالا بعد رنج میزنه دوباره میپره بالا رنج میزنه

ولی طلا میبینی یک هفته داره میره بالا بدون هیچ رنجی طلا من همیسه بیستر روش حساب میکنم

تتر اوضاع خراب شه مکث میکنه یا ریزش

ولی طلا با خراب شدن اوضاع قیمت صعودی وحشتناک میگیره

پس الان بخرم هی هر دفعه هم زیاد تر کنم ارزهام رو نگه دارم تا چند ماه آینده

ببین این ارز بخر بقرآن من خیلی تو ارزهای دیگه ضرر کردم همه پولم رفت، کاش فقط این ارز میخریدم