2777
2789
عنوان

کازرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1213 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای دعوا شده ما غروب تو خیابون بودیم دیدیم شلوغه و تظاهرات ولی درگیری نبود میخوان کازرونو تجزیه کنن ...

کشت ک کشتار؟

تیر خوردن؟

عامو شوخی میکنی

هر چه در فهمِ تو آید ، آن بُوَد  مفهومِ تو....      وزن اولیه : ۶۵  وزن کنونی:۵۸/۱۵۰  وزن ایده آل:۵۶   ترتیب کاهش وزن هفته اول ۶۴ هفته دوم ۶۳ هفته سوم ۶۲ هفته چهارم ۶۱ هفته پنجم ۶۰ هفته ششم ۵۹/۵ هفته هفتم ۵۹ هفته هشتم ۵۸/۱۵۰ ده روز بعد ۵۷/۵۵۰ هفته دهم  ۵۶/۳۵۰ هفته یازدهم بعد از سفر۵۵/۹۵۰ هفته دوازدهم ۵۵/۵۰۰ 
کشت ک کشتار؟ تیر خوردن؟ عامو شوخی میکنی

نه جون خودم همین الان شوهرم با رییس کلانتری حرف زد

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم تا یک زندگی زیبا بسازیم .............نه اینکه دو زندگی معمولی را هم خراب کنیم............
نه جون خودم همین الان شوهرم با رییس کلانتری حرف زد

چ وحشتتاک

ی هم دانشگاهیامون کازروتی بوده 

نگرانش شدم

سرشم در میکته واسع اینکارا

هر چه در فهمِ تو آید ، آن بُوَد  مفهومِ تو....      وزن اولیه : ۶۵  وزن کنونی:۵۸/۱۵۰  وزن ایده آل:۵۶   ترتیب کاهش وزن هفته اول ۶۴ هفته دوم ۶۳ هفته سوم ۶۲ هفته چهارم ۶۱ هفته پنجم ۶۰ هفته ششم ۵۹/۵ هفته هفتم ۵۹ هفته هشتم ۵۸/۱۵۰ ده روز بعد ۵۷/۵۵۰ هفته دهم  ۵۶/۳۵۰ هفته یازدهم بعد از سفر۵۵/۹۵۰ هفته دوازدهم ۵۵/۵۰۰ 

چند تا جوون ت کازرون کشته شدن. فقط به خاطر اعتراض

اونم تو کشوری که کل اخبارش شده فلسطین

اون وقت بعصیا تو تاپیک شوخی و خنده راه انداختن. لیاقتمونه که وضعمون این باشه

خدایا یه ثانیه هم ترکم نکن

بچه ها

کازرون معرب کلمه گازرون یا گازران هستش

گازران در فارسی قدیم به معنی شویندگان پارچه می باشد

کازرون در استان فارس واقع شده و قدمت آن به پادشاهی شاپور اول ساسانی بر می گردد.

شاپور اول ساسانی دو شهر را در شمال شرقی و جنوب غربی ایران انتخاب میکنه که اولی را نیشاپور و دومی را بیشاپور می نامد. کازرون در واقع هما شهر بیشاپور است.

این شهر در طول تاریخ بزرگان زیادی را در خود پرورانده است.

از جمله عرفا و صوفیان  بنامی چون شیخ ابو اسحاق...

حالا تصور کنید که بخش تاریخی این شهر رو ازش جدا کنن

و بگن دیگه منطقه تاریخی بیشاپور جزوی از یک شهرستان جدید التاسیس هستش و متعلق به کازرونی ها نیست.

یعنی تاریخ و فرهنگ یک شهر یک شبه به یغما می رود.

حال آنکه کل مناطقی که می خوان بشن شهرستان قدمتی نزدیک به ۵۰ سال دارن...

در راه شیراز به کازرون یک منطقه زیبا به نام دشت برم هستش

که اون رو هم می خوان بدن به شهرستان جدید.

یعنی طبیعت زیبای یک شهر رو یک شبه ازش بگیرن.

حالا شما خودتان را بجای اهالی کازرون بگذارید.حق است که ساکت بنشینند؟

حالا کازرون چیه و کجای نقشه هست که تقسیم شدن و یه چیزی ازش جدا شدن نقشی در پیشرفت و پسرفتش داشته باش ...

عزیزم شما چه میدونی؟‌کازرون یه شهر قدیمی و تاریخیه بزن اینترنت راجبش بخون تا بدونی