2777
2789
عنوان

دعا کردن

99 بازدید | 20 پست

به نظر شما دعا اثر داره یا فقط داریم خودمون رو تسکین میدیم . ما هزار تا دعا میخونیم چیزی نمیشه ، حالا تا یکی رخ میده ، جار میزنیم دعامون مستجاب شد.

ضمنا وقتی دستمون از همه جا قط میشه دعا میخونیم . مثلاً دکتر ها و .. که نتیجه نداد ، دست به دعا میشیم و اغلب هم نتیجه نمیگیریم ، شبیه ف ا ل.

به نظر من بیشتر برای آرام کردن خودمون هست .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کجا میدونی که تقدیرت چی بوده و عوض شده با دعا

ببین من یه خواسته از خدا مثلا دارم ممکنه اصلت به صلاح نباشه هرچی دعا کنم حاجت نگیرم ولی پا فشاری کنم مدام از خدا بخوام اونم بهم میده

این میشه تغییر در تقدیر

دعا اثر داره قطعا

اگه نداشت که امام سجاد یک کتاب به نام صحیفه نداشتند

امامان زبونم لال کار بیهودهای هرگز نمیکردند پس دعا اثر داره حتما البته این یه دلیل بود که الان یکهویی به ذهنم رسید

ولی در کل دعا حتی اگه تو این دنیا به سرانجام نرسه بعنی اون چیزی که میخوایم بهش نرسیم قطعا در آخرت که کار همه گیره به دردمون میخوره

یک دفعه عالماً ،عامداً، مختاراً معصیت خدا را نکنید. این بالاترین ذکر است. ذکر عملی است. اگر همه ما این ذکر را داشته باشیم‌‌؛ همه ما با فضل خدا اهل بهشتیم 🌼🌾. اگر گرفتاری داری، برای مؤمن‌هایی دعا کنید که گرفتارِ همون مورد هستن؛ این موقع میشه که خدا و ملائکه برای شما دعا‌ می‌کنند 🌸😊.|سخنانی از آیت الله بهجت رحمة الله عليه|
قسم خوردم عزیزم ۳۴ساله پاک موندم و سکوت کردم و دعا کردم این آخرین چیزی از خدا میخوام و ائمه

عزیزم اگه دعات ازدواجه خودت را خسته نکن دعا هیچ اثری تو این زمینه نداره

رسیدم به آنجا که هیچ همه بود...💫🍃🌹

مطمئنم چون یک درصد هم احتمال نمیدی که به اون حاجت برسی

خوب به نظرت چرا وقتی کاری که مقدور هست با روش های مقدور انجام میدیم و وقتی که چیزی نامقدور شد دعا می کنیم؟

خیلی ها که بیمار دارند ، اول به هزار دکتر میرن و وقتی بی نتیجه شد دست به دعا میشن ؟