دلت عزیزم برا خودت خیلی بسوزه یه خود ایمنیت اگر کاریت کنه زبونم لال کسی نمیگه مرسی دمت گرم
خیلیا که دم از نداری میزنن تا یکم به مال اموال میرسن فخرشو به کسی که نداره میفروشن
از سفر اومده بودیم فرودگاه میدیم چرا یه دختره ای اینقدر ندید پدید چرا اینقدر به یه ماشین معمولی که تاکسی ماشینای دبی بود ایتقدر پز میداد سوئیچ ماشین شو تاب میداد صدا باهش در میآورد داشتم فکر میکردم چقدر خز باشه ادم این چیزا کوچک اینقدر براش بزرگ باشه بابا ماهم تو همین تور بودیم همین ماشین که نه بهت شو داریم اما سوئیچ تاب نمیدیم عادی برامون 😂الکی هی رد نمیشیم خیلیا از ما بهترش حیلی بیشتر دارن براشون عادی
خلاصه عزیزم خیلی از کسانی که غصه شون میخوری تابتونن به کسی حس کمبود افسردگی میدن چه زندگی هایی که نباشید کمبود هایی که احساس نشد
الان تو ایران ماشین خوب کمتره یکم تابتونن بیشتر اونایی که ماشین خوب دارن تو چشم کسی میکنن یا ایفن دارن همش سلفی میگیرن حالا منم گوشیم زیاد خوب به روز ایفن ۱۷ نیست قدیمی ۱۳ ولی ۱۷ هم میبود اینقدر نامرد نمینمیبودم اگه یکی نداشته باشه تو چشمش کنم دلیل نداره بگم بزرگ ترین داراییم اینه فقط و بچه ایلان ماسک مثل رعیت های عادی من اینقدر داغونم
خلاصه عزیزم خیلی غصه کسی رو نخور
همین الان برو بگو پول ندارم برا تاکسی گیر کردم شاید یک نفر بده از صد نفر یه بار رفتم مغازه گفتم پولام زدن کیفمو پرت کردن میشه ۵۰ بکشید برا اسنپ میخوام اون زمان قیمتش کم تر بود گفت برو بیرون از عابر بانک مگه اینجا عابر بانکه گفتم عابر بانک کجاست گفت نمیدونم در این حد مهربونن بعضیا