2777
2789
عنوان

چرا بیدارید

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 36 پست
برای کمی زندگی کردن رفته بوده برای آرزوهاش نه برای مرگ

دلت عزیزم برا خودت خیلی بسوزه یه خود ایمنیت اگر کاریت کنه زبونم لال کسی نمیگه مرسی دمت گرم

خیلیا که دم از نداری میزنن تا یکم به مال اموال میرسن فخرشو به کسی که نداره میفروشن

از سفر اومده بودیم فرودگاه میدیم چرا یه دختره ای اینقدر ندید پدید چرا اینقدر به یه ماشین معمولی که تاکسی ماشینای دبی بود ایتقدر پز میداد سوئیچ ماشین شو تاب میداد صدا باهش در میآورد داشتم فکر میکردم چقدر خز باشه ادم این چیزا کوچک اینقدر براش بزرگ باشه بابا ماهم تو همین تور بودیم همین ماشین که نه بهت شو داریم اما سوئیچ تاب نمیدیم عادی برامون 😂الکی هی رد نمیشیم خیلیا از ما بهترش حیلی بیشتر دارن براشون عادی

خلاصه عزیزم خیلی از کسانی که غصه شون میخوری تابتونن به کسی حس کمبود افسردگی میدن چه زندگی هایی که نباشید کمبود هایی که احساس نشد

الان تو ایران ماشین خوب کمتره یکم تابتونن بیشتر اونایی که ماشین خوب دارن تو چشم کسی میکنن یا ایفن دارن همش سلفی میگیرن حالا منم گوشیم زیاد خوب به روز ایفن ۱۷ نیست قدیمی ۱۳ ولی ۱۷ هم میبود اینقدر نامرد نمینمیبودم اگه یکی نداشته باشه تو چشمش کنم دلیل نداره بگم بزرگ ترین داراییم اینه فقط و بچه ایلان ماسک مثل رعیت های عادی من اینقدر داغونم

خلاصه عزیزم خیلی غصه کسی رو نخور

همین الان برو بگو پول ندارم برا تاکسی گیر کردم شاید یک نفر بده از صد نفر یه بار رفتم مغازه گفتم پولام زدن کیفمو پرت کردن میشه ۵۰ بکشید برا اسنپ میخوام اون زمان قیمتش کم تر بود گفت برو بیرون از عابر بانک مگه اینجا عابر بانکه گفتم عابر بانک کجاست گفت نمیدونم در این حد مهربونن بعضیا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دلت عزیزم برا خودت خیلی بسوزه یه خود ایمنیت اگر کاریت کنه زبونم لال کسی نمیگه مرسی دمت گرم خیلیا که ...

من پاهام داره میسوزع از شدت زیادش مامانم تشت آب یخ آورده

صورتم زیباییش مختل شده.

همه ای اینهایی که شما گفتی درسته ولی ریشه اصلیش فقره اگ وضع مملکت درست شه و همه ازاون ایفون بتونن دست بگیرن اونوقت کی میتونه به کسی فخر بفروشه؟

اینهمه جوون دسته ی گل دست خالی رفتن بااینکه میدونستن ممکنه برنگردن اما به ته خط رسیده بودن اینا برای قلب من دردناکه

انگار خواهروبرادرای خونیمو از دست دادم ب عذا نشستم توعمرم بدنم روحم همچین واکنشی ب خبری نداده بودن شوک عصبی بدی بهم وارد شده و سیستم ایمنیم علیه خودم فعال شده

اما ته اینها هیچ ظلمی روی زمین نمیمونه و خدا اگاه ترین اگاه هاست.

خداگفته ارحمو ترحمو رحم کنید تا رحم کنم بهتون .

Medical

من پاهام داره میسوزع از شدت زیادش مامانم تشت آب یخ آورده صورتم زیباییش مختل شده.همه ای اینهایی که شم ...

فرشته زمینی

اینی که شما میگی حالا حالا ها شدنی نیست بیشتریا به فکر ثروت اندوختن سود مالی خودشونن فقط . تو خود امریکا ابر قدرت

روسیه چین و... ریشه فقر ازبین نرفته

یه عده بیریشه هستن همیشه هر جا

همون روتشیلد تو گاو صندوق از بی غذایی مرد

ثروت تنها کافی نیست فدات شم تازه میگن اوناو چند تا خاندان یهود دنیا رو اداره میکنن شایعه هم باشه خیلی آدما هستن ثروت برا خودشون برداشتن از هر راهی نمیزارن به کسی برسه دست تو هم نیست که غصه شو بخوری فقط به بدنت داری اسیب میزنی غصه بدن عزیزتو بخور وقتی فقط به بدنت اسیب میزنی دردی هم از اونور دوا نمیشه دست تو نیست دورت بگردم

بلایی سرت بیاد ممکن بعضی از همین کسایی که میگی براشون حتی مهم نباشه ولی پدر مادرت همین حسی که تو داری بینهایت برابر بیشتر داشته باشن زبونم لال کاری که دست تو نیست عزیزم غصه شو چرا تو بخوری

دلت عزیزم برا خودت خیلی بسوزه یه خود ایمنیت اگر کاریت کنه زبونم لال کسی نمیگه مرسی دمت گرم خیلیا که ...

جوونامون کلی باید پول جمع کنن برای سفرای اینجوری پزم بدن حق دارن

مثل زمان پدر مادرامون نیست که دبی رفتن ارزون بود و نمیشد با این چیزا پز داد.

میشه برام دعا کنید صلاحم با خواسته ام یکی بشه و با کسی که دوسش دارم ازدواج کنم ❤️🤍💚

جوونامون کلی باید پول جمع کنن برای سفرای اینجوری پزم بدن حق دارنمثل زمان پدر مادرامون نیست که دبی رف ...

اتفاقا چون اینجور سفر ها خیلی سخت میشه رفت نباید پز بدن کسایی هستن که یه بار هم نرفتن

و نکته مهم تر من اصا راجع پز سفر نگفتم راجع پز ماشین گفتم همون ماشین هم خیلی سخت خریدنش اما اونجا هم با یه ساعت کار کردن به آدم نمیبخشن رایگان چالش های خودشو داره از همه ملیت ها اونجا میرن برای کار کافیه یه خانم تنها باشه مزاحمت زیادی ایجاد میشه پول در آوردن اونجا باز از اون لحاظ چالش بدتری داره اما براشون عادیه

برفرض اون ماشین معمولی هاشون عادی شونه فراری های خیلی بهترشون هم براشون عادی که هر کسی نمیتونه بخره همونجا و در کل دنبال پز نیستن

و همون کسایی که غصه شون خورده میشه بیشترشون جای جاش اصا دلسوز ادم نیستن تا بتونن حال بقیه روبد میکنن برا نمایش خودشون فقط یکی از همکلاسیای دبیرستانم تعقیر رشته داد از ریاضی رفت تجربی وقتی پزشکی آورد هر روز عکس استوری میزاشت بهش میگفتم الان یکی که دلش میخواست و تلاش کرده واقعا ولی نیاورده حالا یا تقلب کسی یا سهمیه ها یا اصلا سر جلسه حالش بد شده به هر دلیلی نشده ولی تلاششو کرده درست این کار میگفت نگاه نکنن خب بلاک کنن.

اصا چشمشون بیوفته هم دیگ نگاه نکن همون صحنه عقب ذهن کسی که میخواسته میمونه