2777
2789
اومده بچه رو ازت بگیره و خوبی کنه که شما خسته نشی و خودش آرومش کنه بعد شما زدیش؟😐😐😐😐حالا اگه قضی ...

با این تفکر که گریه بچه بقیه رو داره اذیت میکنه اومد و بچه نمیخواست بره بغلش اینم نمیداد به من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان همه میان میگن خوب کردیحالا اگه مرد زن رو زده بود می گفتن اگه هرکاری هم کرده باشی حتی اگه مادرشم ...

عزیز دلم

اولا مردا قدرت فیزیکی بالاتر دارن و زورشون بیشتره، پس اسی زده باشه شوهرش نرفته باشه اون ور یا دفاع نکرده باشه از خودش یعنی میدونسته حقشه

دوما، بیشتر زنا شوهراشونو کتک میزنن یا برعکسش؟

سوما، کار اسی هم توجیح شده و درست نبوده.

من شوهرمو تا حالا سه بار زدم.انقدر رفته روی مخم که پا شدم با مشت زدم توی بازوهاش،یه بار که کبود شده ...

اگر مقصر بوده آفرین بهت حقشه من فقط گاز میگیرم بیشتر درد داره اون چونکه زورم نمیرسه بزنم 😂😭

دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝

اگر مقصر بوده آفرین بهت حقشه من فقط گاز میگیرم بیشتر درد داره اون چونکه زورم نمیرسه بزنم 😂😭

مقصر بوده،و وسط دعوا من داشتم منفجر میشدم از خشم.اون به حرف زور زدن پافشاری کرده و منو مسخره میکرده،منم پاشدم زدمش

خودش برام مهم نیس نگران اینم بچه ها برن بگن به ننه هاشون کلاس سومن دیدن این صحنه رو

احتمالا بگن

اگه بعدا چیزی گفتن بگو شوخی کردیم اینا

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...🕊💚
مهمونی بودیم دخترم بهونه گیری کرد گریه کرد شدید هر کاری کردم آروم نشد اومدم حیاط ارومش کنم شوهرم اوم ...

از نظر عقلی حق با شوهرت بود

و کارت بسیار بچه گانه

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
الان همه میان میگن خوب کردیحالا اگه مرد زن رو زده بود می گفتن اگه هرکاری هم کرده باشی حتی اگه مادرشم ...

خب حق دارن مگه غیر از اینه؟

گفت:مرا به یاد می آوری؟گفتم:از یادنرفته بودی که دوباره به یاد بیایی❤️🩹

مقصر بوده،و وسط دعوا من داشتم منفجر میشدم از خشم.اون به حرف زور زدن پافشاری کرده و منو مسخره میکرده، ...

دستت طلا😌

دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝