2777
2789
عنوان

چقد طلا دارید🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 34 پست

صفر شوهر آشغال و گوهم صد گرم طلامو ازم چاپید خودشم همرو نخرید نصفشو خانوادم خریده بودن

استغفرالله ربی و اتوب الیه💚 به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚میشه برای سلامتی عزیزانم یه صلوات بفرستید!؟ 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بنام خدا هیچ در حال حاضر پارسال کل طلاهامو فروختم ۳۰۰ تومن😭😭😭یه عالمه طلا داشتم سرویس النگو وتک پ ...

پولشو چکارکردی شوهرم صد گرم طلامو دزدید پارسال و فروخت پولشم همرو ب باد داد

استغفرالله ربی و اتوب الیه💚 به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚میشه برای سلامتی عزیزانم یه صلوات بفرستید!؟ 

دارم دق میکنم دارم سکته میکنم شوهرم همه طلاهامو ب باد داد صدگرم دزدید ازم

دارم دق میکنم دارم سکته میکنم شوهرم همه طلاهامو ب باد داد صدگرم دزدید ازم

چرا دزدید

محدثه هستم ۱۹ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری-دانشجوی حقوق و معلم انگلیسی/انشالله به هدفم که وکیل شدن هست برسم ولی ارزومه مامانم همیشه سلامت باشه❤️