2777
2789
عنوان

سوال جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 75 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تحریک شدن مهم نیست چون دست خود آدم نیست تا حدود زیادی. ولی کنترلش دست خود آدمه. پس برمیگرده به ذات

اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه پاره میکنم😇 چون چندسال پیش کلاس کنترل خشم میرفتم الان دیگه اثرش رفته. #افغانی ستیز. 

الا یکی دیگه گفت آره شما میگین نه ، خوشحال میشم استدلالتون رو بشنوم چون واقعا برام مهمه که بدونم

هر کس یه تایپی داره خب

فک نمیکنم دیگه با هرررر دختری نکه طرف مریضی داشته باشه

من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم نمیذارم که ببینی کسی عاشق تر از من...

من نمیتونم به هر کسی کشش ج پیدا کنم قیافه برام مهمه

دی و بهمن ۱۴۰۴🖤 تو این تقویم دلمرده کسی اشکاشو نشمرده🖤 بخشی از من تا آخرین روز زندگیم عزادار خواهد بود ▪️سوگنـد ای روزگار ! سوگند به اشک داغ و مویه جانسوز مادران و پدران وطـ🇮🇷ـن که هر تیره شبی را سحری هست... (چنین گفت فردوسی دانا: بیا تا جهان را به بد نسپـریم/به کوشش همه دست نیـکی بریم) داستانی با این کلیدواژه ها را به خاطر آور: فریدون ، فرانک ،گاو برمایه، کاوه آهنگر ، درفش کاویانی 🏴🏳️🔸 فرعون و سپاهیانش بدون اینکه هیچ حقی داشته باشند در زمین تکبر ورزیدند و پنداشتند نزد ما بازگردانده نخواهند شد (قصص۳۹) 🔸آری فرعون قومش را گمراه کرد ، نه هدایت (طه ۷۹)🔸 میگفت من بزرگ ترین مالک و صاحب اختیار شما هستم (نازعات ۲۴) ... اللهم عجل لولیک الفرج ⛅ امام زمان جانم، خورشید پشت ابرم مرا دریاب و با من باش✨🫂

آره وقتی امام علی هم به زن جوون سلام نمیکرده مرداد دیگه ولش کن

نه بابا دیگه اوضاع مرد ها هم این نیست که با یه سلام ...

یه عدد دختر با آرزو های بلند با موهای خرمایی و چشمای عسلی و گونه های سرخ🤭دانشجوی داروسازی 💊کاش قبل از اینکه حرفی بزنیم عواقب حرف مون هم فکر کنیم🙃کلمات بیشتر از گلولهها آدم کشته اند❤️🩹

با هر دختری میتونن تحریک شن 😂وقتی با دست خودشون تحریک میشن 😂😂😂😂😂😂

ببخشیدا ولی اونو ما دخترام میتونیم 😐😂🤦🏼♀️

اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه پاره میکنم😇 چون چندسال پیش کلاس کنترل خشم میرفتم الان دیگه اثرش رفته. #افغانی ستیز.