2777
2789
عنوان

مردسالاری

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 33 پست

هم دیکتاتوره هم خودشیفته بزرگ بینی داره هم خشکه مذهب

روانشناس لازمه واقعا !

البته اکثر پدرای دهه ۵۰ همینن خیلی باور و عقاید قدیمی و مضخرفی دارن

ما در میان پیچكهای سبز دیوار جا میمانیم...🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جنسیت ما هیچ مشکلی نداره خیلیم برتره مشکل از مردای احمقه نه جنسیت

آره میدونم ولی اون با این کار هاش کاری کرد قشنگ هویت جنسی خودم گم کردم نمی دوستم دارم پسر باشم یا دختر 🤡

فمنیست بهشدت افراطی ✌️👾

امام صادق عليه السلام : همانا زن طوق است ؛ پس بنگر كه چه طوقى به گردن مى افكنى . براى زن ارزش و بهايى نمى توان تعيين كرد ، نه براى خوب آنها و نه براى بدشان . زن خوب ، ارزشش طلا و نقره نيست، بلكه از طلا و نقره هم بهتر و ارزشمندتر است و زن بد ، ارزشش خاك نيست، بلكه خاك از او ارزشمندتر است .

ب خدا منم از جنسیت خودم بیزارم ب خاطر تبعیض های بیجایی ک گذاشتن ...وقتی میبینم با داداشم چطور رفتار میشه و با من چطور رفتار میشه

از خودم از جنسیتپ بیزار میشم

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

نمیدونم فقط میدونم من واقعا خستم بریدم

اگر به قول خودت خداو پیغمبر رو قبول داره

برو کتاب زن در اسلام رو بخر

بده دستش بخونه

یا چمیدونم دو سه تا احدیث خود پیامبر در رابطه با زن رو

اصلا یه ايه هست به نام دخترانی که زمان جاهلیت زنده به گور میکردن ) باي ذنب قتلت ..(

امیرالمومنین

زن، یک ریحانه است نه متولیّ و سرپرست امور. تو در هر حال با او مدارا کن و با خوشرفتاری، زندگی را در کام خود شیرین نما. (وسائل، ج ١٤، ص ١٢)

برگرفته شده از: أربعینات chelhadith.ir