2777
2789
عنوان

غذای امشبم📷🖼🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 36 پست
اینو من فقط برای یه وعدمه

جدی

چجوری میتونی بخوری 😳

یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه قبلا زیاد میخوردم استعداد چاقی ندارم😅

قد و وزنت چنده

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76__۲۲ آبان 1404....... هدف اول: 70 ✅...... هدف دوم: 68 ....... هدف سوم: 66 ....... هدف چهارم: 64 ...... هدف پنجم: 62 ...... هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ...... هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 ..... هدف یازدهم: ۵۴ ..... هدف دوازدهم: 53 ..... هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

با نون

نه ما باید هر روز شام برنج بخوریم

یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭

کتلت هات یه کم بیشتر سرخ بشه

اولین بار تنهایی درست میکردم😋😂

شکلش که عالیه کدبانو جان حتما خوشمزه هم هست 😊نوش جون تون 🌹

خیلی خوشمزه شده بود

اولین بار تنهایی درست میکردم😋