2777
2789
تو خق داری شاید باید فرق باشه بین با عرضه و بی عرضهپولی که باهاش میتونست براگ گوشی جدید بخرم برام دا ...

برای همه همین وضع هست منم همسن توعم برا داداش منم تا الان سه تا گوشی عوض کردن لپتاب براش خریدن تازه امسال براش ایفون ۱۶ پرومکس خریدن من بدبخت راهنمایی بودم گوشی برام خریدن اونم هانر هنوز که هنوزه همون دستمه تازه همون موقع هاهم بهم میگفتن دیگه برات گوشی نمیخریم حواست باشه🤣

برای همه همین وضع هست منم همسن توعم برا داداش منم تا الان سه تا گوشی عوض کردن لپتاب براش خریدن تازه ...

من که حلالشون نمیکنم محاله خدا ببخشه من منتظر عدالت خدام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای همه همین وضع هست منم همسن توعم برا داداش منم تا الان سه تا گوشی عوض کردن لپتاب براش خریدن تازه ...

چه گناهی کردیم مگه؟

چون دختریم اینجوری میکنن باهامون؟

من که حلالشون نمیکنم محاله خدا ببخشه من منتظر عدالت خدام

خب باهاشون درمیون بزار فقط باحرف زدن حل میشه باید احساساتت رو بروز بدی من خودم هیچوقت حرفی نمیزنم همچیو تا حالا اگر ناراحتم شدم ریختم تو خودم ولی تو اینکارو نکن برو باهاشون صحبت کن

چه گناهی کردیم مگه؟چون دختریم اینجوری میکنن باهامون؟

افکار قدیمی زنگ زده بخاطر همینه فقط خیلی چیزا رو بخاطر اینکه دختریم عیب میدونن برامون ولی اونا چون پسرن نه عیب نیست براشون اگه تک پسر باشه که دیگه بدتر سوگولی خانواده

کاش مامانم بودیهیچوقت منو نخاست با گریه اینو نوشتمانقدر بهش بی تفاوتم مرگو زندش مهم نیستتا سال پیش ا ...

عزززیزم💔🫂

سعی کن از این به بعد انقدر محکم و قوی بشی که نیازی به محبتشون نداشته باشی. وقتی پیشرفت کنی و موفق بشی تازه تورو میبینن. اونوقتم تو دیگه، تو روشون نگاه نکن. اگه اومدن سمتت پسشون بزن...

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊

مامانم اول داداشم رو بیشتر دوست.. بابام ما دخترا رو بیشتر دوست دارن... یه چیزی دیگه.... مامانم از بین دخترا دختر دوم رو بیشتر دوست دارن.... هیچ وقت من اون بچه دوست داشتنی نبودم نه در خانواده... نه در اقوام...

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

تو خق داری شاید باید فرق باشه بین با عرضه و بی عرضهپولی که باهاش میتونست براگ گوشی جدید بخرم برام دا ...

به خداپسرودختری واسه من معنانداره ولی پسرم درک بهتری داره وکمک حالمه.دخترم تنبل وبی مسئولیت،حتی پدبهداشتیش روبه زورعوض می کنه.لباس تنش روبه زورعوض میکنه.مگرمن مادرچی می خوام ازش،جزاینکه وسایل روسرجاش بگذاره.ودرحدسنش مسئولیت بپذیره،بدون سروکله زدن

اومی بیند.درمحضراوهستیم.