samaneh_army مدیر عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 1054 عنوان وایب ماه رمضون | مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 38 پست دو سال پیش شایان که بعد افطار با دوستام میشنستیم تماس تصویری تا سحر و چت کردن و خنده و گرم بود پنکه روشن منتظر افطار سحر خوردن اصلا وایبش🫠✨امیدوارم امسالم مثله سالهای دیگه باشه تلخ کنی دهان من! قند به دیگرام دهی؟ نم ندهی به کشت من! آب به اینو ان دهی؟؟؟ دیروز | 17:22 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_mehrara عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 10022 خیلی اشتباه تایپی دارم😐 فداسرت کی ب کیه چگونه شیرین بنویسم تلخی این جهان را؟🥺
لیلی_راد عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 6904 😂😂😂پاره شدماصلا نمیدونم چی نوشتم خیلی اشتباه تایپی دارم😂 من اینجوری خوندمروزا رو روزه میگرفتم از موقع افطار تا سحر با شایان تماس تصویری میرفتموبا دوستام چت میکردم😑😐😐🤭 ای فلک پیرم درآمد تا ک فهماندی ب من...............خرج بیش اندازه ی مهر و محبت ابلهی است🔪
آنشرلی_نصف_جهان عضویت: 1404/09/17 تعداد پست: 404 منم ماه رمضون حسشو خیلی دوست دارم مخصوصا کقتی محفل پخش میشد😍 دختری از دیار اصفهان♡معمولا تو تاپیک های مهم شرکت نمیکنم ک یه موقع راهنمایی اشتباه نکنم..🫶🏻
حاج_بادوم۸۳ عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 554 خوبه ولنتاین های خارجی بهتون حس خوب میده هه نیازی به ولنتاین نیست تا روز سپندارمذگان رو در تاریخ ایران داریمهه هه هه هه😐 امشب صدای تیشه از بیستون نیامد/شاید به خواب شیرین،فرهاد رفته باشد
noor_00 عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 3369 شایان این وسط چی میگه😂 اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨
hamzi عضویت: 1402/06/24 تعداد پست: 1161 مخصوصا وقتی خانه به دوش و متهم گریخت میومد🫠✨خدا کنه امسالم بزارنش وای اون زمان خیلی خووششش بود کاش میشدبرگردیم ب همون دوران
_mehrara عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 10022 نیازی به ولنتاین نیست تا روز سپندارمذگان رو در تاریخ ایران داریمهه هه هه هه😐 زهرمار نیاز نیست عقده رو همه جا جار بزنیم چگونه شیرین بنویسم تلخی این جهان را؟🥺
حاج_بادوم۸۳ عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 554 زهرمار نیاز نیست عقده رو همه جا جار بزنیم درسته نیاز نیستپس عقده هاتو نیار تو سایتدیگه ریپ نزن رو پیامم! امشب صدای تیشه از بیستون نیامد/شاید به خواب شیرین،فرهاد رفته باشد
_mehrara عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 10022 درسته نیاز نیستپس عقده هاتو نیار تو سایتدیگه ریپ نزن رو پیامم! عقده از اونه که تو تاپیک رمضان اعلام میکنه من ماه عربی قبول ندارم اصلا نمیدونه شمسی و قمری چیه مگه عربی چگونه شیرین بنویسم تلخی این جهان را؟🥺