2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم تو عقد حامله شده

| مشاهده متن کامل بحث + 18594 بازدید | 308 پست
وا مگه گفته بچه مشکل داره یه بچه سالم برای چی کشته بشه شاید اون قراره بیادو تواین جامعه براخودش کسی ...

من نگفتم مشکل داره

گفتم اون بچه ها هم جون دارن ولی بنا به مصلحت حتی تو هفته های بالا سقط میشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تو عقدم حامله شدم دوماهم بود منو شوهرم یواشکی رفتیم پیش دکتر انداخت و به هیشکیم نگفتیم دوهفته اینا رفتیم باغ تا کسی از حالم نفهمه که ای کاش این کارو نمیکردیم چون حس میکنم خدا باهامون قهر کرده چووووون زندگیمون خیلی بهم ریخته مادرشوهر شده عذاب جونمون😔

جانم فدای خنده های شیرینت🤭

جآن یک انسان بی گناه درمیونه به این میگن دخالت؟

بله

چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت / دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور / هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب / باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور

عجب. به شما چه اخه. بزار برای زندگیش خودشو شوهرش تصمیم بگیرنچه طوری یه خودتون اجازه میدین تا این حد ...

بیجا کرده مرتیکه هوسباز !

لطف حق با ما مداراها کند       چونکه از حد بگذری رسوا کند
وضع مالی خانواده ی منم خوبه ولی آیا این دلیل میشه با یه آدم بی مسیولیت ازدواج کنم؟پدرش اگه داره براش ...

درسته. همه مثل هم نیستن بعضی ها زود خام میشن. کاش همیشه کارای عاقلانه کنیم. بعضیها پولدارن با پولدارتر از خودشون باید ازدواج کنن... ولی تو فیلما سینمایی قدیمیها نشون میداد دختر پولدارا زیاد خام پسرای علاف میشدن. فیلمهای سالای هفتاد و هشتاد

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
منم تو عقدم حامله شدم دوماهم بود منو شوهرم یواشکی رفتیم پیش دکتر انداخت و به هیشکیم نگفتیم دوهفته ای ...

چیکار میکنه

نمیشه به شوهرت بگی باهاش صحبت کنه

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
خونه و ماشین و حقوق ثابت؟یا خدا.....

من میگم طلاق بگیره.میگن طلاق بگیره بدبخت میشه بابای دختره پولداره خرجشونو میده میگم پس دندش نرم حالا اینا رو تهیه کنه

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏