2777
2789
عنوان

شده زندگیتونو با خواهرتون مقایسه کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 36 پست

آره من مقایسه میکنم چون منم دلم میخواد خوب بپوشم خوب بخورم خونه زندگیم خوشگل باشه

دروغ چرا بعضی وقتا حسودی هم کردم خدا ببخشه ولی بعدش براش آرزوی خوشی کردم

دلم برات تنگ شده حسین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مثل خودت هستم هیچی نداریم نه ماشین ن خونخ ولی خواهرم همه چی داشت خونه سفر خارج ماشبن منم حسودی نمیکزدم فقط میخواستم منم داشته باشم یهو جدا شدن فعمیدینم چقد مشکل داشتن و ما نمیدونستیم یعنی جاو ما مثل عاشق ومعشوق بودن زندگیتو با هیچ کس مقایسه نکن و تلاش کنین شما هم پیشرفت کنین و اگه ارامش داری فدر زندگیتو بدون

من شوهر خواهرم موقعیت مالی خیلی خیلی خوبی داره در حدی که مهر پاسپورت 33 کشور تو پاس اش خورده منم همسرم در حد خودش خوبه بدون حمایت خونه و ماشین و زمین داریم ولی مقایسه اصلا چون شرایط شوهر خواهرم ارثیه و سهم داره کلا شرایط خانواده که داره با همسر من زمین تا آسمون همسر من صفر تا صد همه چی پای خودش بوده و هست همسر من از طرف خانواده اش در حد 10 میلیون هم حمایت نداره حتی تا قبل عقد ما خرج خونه هم باهاش بود

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

چه ربطی داره هر کی پولش کمتره یعنی لیاقت نداره؟ قبل حرف زدن یکم فکر کنید با این حرفای مزخرف دلشو نشک ...

بعضیا جنبشو واقعا ندارن از خودشون در میان

دیدم که میگم

منم نظر خودمو دارم به شما هم ربطی نداشت اصلا

سعی کن زیاد خودتو قاطی هر ماجرایی نکنی واقعا زشته

حتما خودش و شوهرش هم با عرضن هم لیاقتشو دارن

خیلی آدم دیدم که ثروتمند هستند ولی بی لیاقت اند ولی خیلی ها هم هستند پول ندارند و فقیرند و بسیار آدم های خوب و صاف و ساده ای هستند پس ربطی به لیاقت نداره

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
چه ربطی داره هر کی پولش کمتره یعنی لیاقت نداره؟ قبل حرف زدن یکم فکر کنید با این حرفای مزخرف دلشو نشک ...

خدایی بعضی ها فقط میخان نظر الکی بدن ناراحت نمیشم من اینجا ولی خب خیلی نظرش سطحی بود . ربطی به لیاقت نداشت