2777
2789

نظرتون چیه جفتشو قبول شدم .کارمندی ی ارگان با ماهی ۲۵ حقوق ووکالت وانتخاب من وکالته ❤❤

بنظرتون تو آینده پشیمون میشم ؟ اخه خیلیا ناامیدم میکنن حتی تو این سایت

دوروبرتون وکیل دارین تازه کاردارین اوضاعشون چجوریاس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکت باشه عالیه آفرین به تلاشت😍

در خصوص انتخاب وکالت توی شهر کوچیک برای زن حقیقتا درامد نداره اما اگه مرکز استانی یا شهر بزرگ فوق العاده عالیه

کاربری قبلیم محنا بود تعلیق شدم🙁عزیزان مذهبی لطفا با من بحث نکنید چون عقاید زمین تا آسمون با هم تفاوت داره و هرکس بر اساس سطح سواد عقلی و مطالعه و کاوش میتونه عقیده متفاوتی داشته باشه با تشکر

عزیزم چن ساله وکیلن اخه میگن پرونده نیس برااون

ده دوازده سالی هست فکر کنم . نه بابا این وکیل ما که سرش خیلی شلوغه من نشنیدم پرونده نباشه

فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تهرانین اخه دیگه ده دوازده سال خیلیه ماشالله شناخته شدن

اره تهرانیم . خب ببین اینجوری بهش نگاه کن مثلا تو وکالت بعد ده سال کارت بزرگ میشه، ولی کارمندی بعد دوازده سال هم همونی

فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شهرمون کوچیک نیست ولی خب مرکز استانم نیست

به هر حال عالیه و قابل تحسین

ولی برای پولدار شدن توی وکالت شهر هم موثره

دوستم تهران بود الان عالیه فامیل ما شهرستان کوچیکی قبول شد هیچی کم هیچی توی یسال هم قبول شدن هردو

کاربری قبلیم محنا بود تعلیق شدم🙁عزیزان مذهبی لطفا با من بحث نکنید چون عقاید زمین تا آسمون با هم تفاوت داره و هرکس بر اساس سطح سواد عقلی و مطالعه و کاوش میتونه عقیده متفاوتی داشته باشه با تشکر

راستش شاید من در جایگاهی نباشم که بخوام در این مورد نظر بدم چون نه وکالت خوندم نه کارمندم

ولی

اینو میدونم انسان توی کاری که بهش علاقه داره موفق تره چون با عشق هر روزش رو تلاش میکنه بهتر از دیروزش بشه و دانشش رو بیشتر کنه

اگه فکر میکنی و مطمئنی با وکالت خوشحال تری حال دلت بهتره دوست داری به ادما کمک کنی و با اینکار روح و قلبت شاد میشه و میتونی واسه رشته ات و رویات هرروز تلاش کنی و بهتر بشی پس برو موفق میشی🥰💖💖