ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
موفق باشی عزیزم آره ما شهر کوچیکتری هستیم جای شما خوبه برای تراپی.
بله عموما آدمای تصادف کرده و ... میان راستش من قبلا یه جا بودم بچه مشکل دار و اینا میاوردن این طفل معصوما رو میدیدم اصلا دلم کباب میشد درآمد بالاتری داشت ویزیتی حساب میکردن برای هر تراپی
بله عموما آدمای تصادف کرده و ... میان راستش من قبلا یه جا بودم بچه مشکل دار و اینا میاوردن این طفل م ...
دقیقا اصلا ی مشکلاتی دارن ک من میگم این هزینه ویزیت ب اون مشکلات اضافه نشه بهتره. موقع دانشجوییم تهران کارمیکردم خیلی هزینه خوبی بابت مشاور و تراپیست پرداخت میکردن مردم
دقیقا اصلا ی مشکلاتی دارن ک من میگم این هزینه ویزیت ب اون مشکلات اضافه نشه بهتره. موقع دانشجوییم تهر ...
آره تهران منطقه های خوب خیلی هزینه میکنن یه تعداد ماساژور من میشناسم تهران ببینید اینا تحصیلات مثلا خارج کشور ندارن دوره دیدن تو ایران نفری ده تومن میگیرن بعد زیاد هم ماهر آنچنانی نیستن یه بار یه خانومی گفت که آره من میام خیلی خوبه شمام بیا گفتم والا من از این پولا ندارم به شوهرمم روم نمیشه بگم ده بده برم ماساژ که هیچ داشتمم میدادم یه بچه ای چند جلسه بره پیش تراپیست خوب بلکه فرجی بشه براش خیلی بهشون برخورد!!!