2777
2789
چه جالب عزیزم خوشبختم والا من ویزیت ندارم تو کلینیک کار میکنم برای خودم نیست بهم حقوق میدن تهران هست ...

موفق باشی عزیزم آره ما شهر کوچیکتری هستیم جای شما خوبه برای تراپی.

درآمد همسرم ماهی 100 تا 120 ولی واقعا اونجوری که بشه پس انداز کرد و هرچی بخوایم همون لحظه بخریم نیست ...

واقعا؟ من ماهی نهایت ۲۰ درمیارم ولی ۱۰ پس انداز میکنم ب جایی نمیرسه بازم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موفق باشی عزیزم آره ما شهر کوچیکتری هستیم جای شما خوبه برای تراپی.

بله عموما آدمای تصادف کرده و ... میان راستش من قبلا یه جا بودم بچه مشکل دار و اینا میاوردن این طفل معصوما رو میدیدم اصلا دلم کباب میشد درآمد بالاتری داشت ویزیتی حساب میکردن برای هر تراپی

شما هم موفق باشی

بله عموما آدمای تصادف کرده و ... میان راستش من قبلا یه جا بودم بچه مشکل دار و اینا میاوردن این طفل م ...

دقیقا اصلا ی مشکلاتی دارن ک من میگم این هزینه ویزیت ب اون مشکلات اضافه نشه بهتره. موقع دانشجوییم تهران کارمیکردم خیلی هزینه خوبی بابت مشاور و تراپیست پرداخت میکردن مردم

متوجه نشدم🥲

میگم اون ذهنیتی که اکثرا دارن که اونایی که درآمد بالا 100 دارن پس هرچی بخوان همون لحظه میخرن و دائم در حال سفر و خرید

و گشت و گذار و...هستن نیست

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

میگم اون ذهنیتی که اکثرا دارن که اونایی که درآمد بالا 100 دارن پس هرچی بخوان همون لحظه میخرن و دائم ...

نه اینطوری هم فکر نمیکنم ولی خب حس میکنم زندگی شون خیلی راحت تر میگذره.

دقیقا اصلا ی مشکلاتی دارن ک من میگم این هزینه ویزیت ب اون مشکلات اضافه نشه بهتره. موقع دانشجوییم تهر ...

آره تهران منطقه های خوب خیلی هزینه میکنن یه تعداد ماساژور من میشناسم تهران ببینید اینا تحصیلات مثلا خارج کشور ندارن دوره دیدن تو ایران نفری ده تومن میگیرن بعد زیاد هم ماهر آنچنانی نیستن یه بار یه خانومی گفت که آره من میام خیلی خوبه شمام بیا گفتم والا من از این پولا ندارم به شوهرمم روم نمیشه بگم ده بده برم ماساژ که هیچ داشتمم میدادم یه بچه ای چند جلسه بره پیش تراپیست خوب بلکه فرجی بشه براش خیلی بهشون برخورد!!!