2777
2789

تو وسایل حمومم کیسه پیدا نمیشه😎😂

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍

لیف مخصوص دارم

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من حوصله کیسه میسه ندارم همینجوری شامپو میزنم به بدنم با دست ماساژ میدم میشورم تن تن میام بیرون کل حموم کردنم ده دقیقه طول میکشه حوصله ندارم

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
فيتيش ازار به خود داري؟يكبار در كل عمر ٣٧ سالم كبست كشيدمكلي پول كرم و دكتر دادم تا پوستم خوب بشه

چه ربطیبه خودازاری داره اگر با نمک بدن و اسکراب بشوره اوکیه؟

خب اینم ی مدل اسکرابه دیگه

همتای مامانم بودم❤

من خودم قبلا هفته ای، ده روزی ...الان چون ممکنه کسی نباشه پشتم رو بکشه دیگه ماهی یه بار با دو بار ، بیشترش نیاز نیست

چه خبره هر هفته ! بهر حال آدم حمام میره لیف میکشه

با شامپو بدن بدون لیف هم خیلی مخالفم ! اصلا آدم حس تمیزی نداره

ولی بعد کیسه قشنگ پوستم انقد با طراوت و شاداب میشه مثل پوست بچه ها

مرا هزار امید هست و هر هزار تویی❤

من روشور رو رنده کردم با گلاب مخلوط کردم گذاشتم حموم موقع رفتن به مهمونی میزنم بعد صورتمو میشورم بعد با صابون شیر الاغ میشورم بعد ابرسان میزنم

کرم پودر خیلی قشنگ رو صورتم میشینه

یا ضامن آهو ضامن ما هم باش 🧡