2777
2789
عنوان

شوهر عوضیم همش میگه میخوام زن بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2347 بازدید | 89 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به پسرم رسیده باعث شده یه بیماری کشنده بگیره

خدا شفاش بده

الان چندتا بچه داری؟

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

خدا شفاش بده الان چندتا بچه داری؟

دوتا دارم یه دختر یه پسر که پسرم متاسفانه دوشن داره ترو خدا دعاش کنید با بیماری سختی داره میجنگه الهی من براش بمیرم 😭😭😭😭😭

چقدر بده خدا ادمو با سلامتی امتحان کنه

عزیزم من کار ب شوهرت ندارم ک بچشو میخاد ب خاطر مشکل جسمی بفروشه

ولی خودت باز سرچ کن دکترای مختلف ببرش پسرتو شده مهرتو بگیر تا پسرت رو درمان کنی اینکارو بکن

امروز نماز جعفر طیار میخونم واسه سلامتی گل پسرت حتما دعا میکنم❤️

چقدر بده خدا ادمو با سلامتی امتحان کنه عزیزم من کار ب شوهرت ندارم ک بچشو میخاد ب خاطر مشکل جسمی بفرو ...

مممنونم عزیزم دعاش کن خییلی اسمش آرشام من به دعای دل پاک شما ایمان دارم

نه نرفتم به محض اینکه مهریه ام بگیرم میرم

این دادگاه واینا جوریه که مرد هرغلطی کنه زن باید تو خونه اش بمونه وگرنه با عدم تمکین همچی به نفع مرد میشه

با یک وکیل زرنگ صحبت کن و کاراتو پیش ببر تا حقتو بگیری عزیزم

« قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »

مممنونم عزیزم دعاش کن خییلی اسمش آرشام من به دعای دل پاک شما ایمان دارم

حتما عزیزدلم الهی خدا خودش شفا بده همه بیمار ها رو مخصوصا بیماری اقا ارشام گل شما رو❤️

الهی خدا به دلت ارامش بده خیلی سخته🥺🤍

ما اصلا نمیدنستیم من همه خانواده ام سالمه بچه اولمم سالمه چه میدونستیم همچین چیزی تو بدن من وجود دار ...

هووف

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو