2777
2789
عنوان

سقط کردم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 58 پست
شما که چیزی نمیدونی حرف نزن

چه بی ادب و گستاخی

شما که فهمیده ای توضیح بده که چجوری قبل از اینکه پریود بشی باردار شدی و سقط کردی

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ربطی ب قضاوت نداره بیا علمی صحبت کنیم توی این ۲۰ روز که تازه اولین رابطه ات بوده چطوری بارداری شدی ؟ ...

من ۱۷ اولین نزدیکیم بوده

۱۹ اقدام کردم

۳۰ که رفتم مطب دکتری که زیر نظرشم

معاینه م کرد و اینا گفت حدودا دوهفتته امروز صبح هم که مطبش بودم گفت سه هفته بوده احتمالا که سقط شده

گفتم مطمئنید که من باردار بودم

گفت که به احتمال ۷۰ درصد شما باردار بودی اما تشخیص درست نبوده و چندتا آزمایش ازم گرفت و من اومدم خونه

شما اطلاعی نداری حرف نزن

اینجا هیچکس اطلاع نداره فقط شما آگاهین

از جملاتت شخصیتت کاملا پیدا شد

دیگه هم ریپ نزن رومن خانوم پر اطلاع

برو تو اطلاعات ثبت نام کن

سعی میکنم کاربریت یادم بمونه که دفعه ی بعد تو تایپک کسیکه ادب نداره نیاک

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

پست بالا رو بخونید متوجه میشید خانم قاضی و خانم دکتر

من نه قضاوت کردم نه شما رو معاینه کردم

فقط اون چیزی که عموم جامعه ست رو گفتم

شما هم اگه نمیخوای قضاوت شی یا تو فضای مجازی فعالیت نکن یا اولش قشنگ توضیح بده

من ۲ بهمن باید پریود میشدم که نشودم

ببخشید درخواست دادی

کاری داشتی

من ۱۷ اولین نزدیکیم بوده ۱۹ اقدام کردم ۳۰ که رفتم مطب دکتری که زیر نظرشم معاینه م کرد و اینا گفت حدو ...

پس از اول دروغ گفتی .

حالا دیدی داری لو میری اومدی اومدی چیز میز میبافی به هم😂😂😂

ببین گلم خواستی دروغ بگی یکم تحقیق کن بعد

چطوری توی ۱۱ روز اقدام شد و دکتر هم دید؟

فک میکنی با بچه ایم با این دروغات؟

پس از اول دروغ گفتی .حالا دیدی داری لو میری اومدی اومدی چیز میز میبافی به هم😂😂😂ببین گلم خواستی در ...

به من درخواست داده😐

یا مرده یا بچست

ما رو سر کار گذاشته بابا فیکه