2777
2789
عنوان

جای این خانم بودید خواستگاری می کردیدددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 1159 بازدید | 68 پست
معلم زیست دبیرستان منم رو من برای داداشش نظر داشت😂یادش بخیرچرا که نه وقتی دختر خوبیه از دستش ندیدبا ...

وای خدایا

چطور تونستی اینهمه تفکر قدیمی توی ی پست جا بدی

این تفکر حتی از دوران مادربزرگامونم عقب تره

زندگی امروزه جای اینچیزا نیست

ماهم میوه نیستیم دیر بشه فاسد شیم!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودمم معتقدم حقیقتا ولی حس خوبی از کامنت قبلی شما نگرفتم عقل ادم تو ۱۸ سالگی برای تصمیم یک عمر هن ...

خب اینو خانوادش تشخیص میدن دخترشون آمادگی داره یا نداره

این فقط یه خواستگاری سادست

اگه خانواده خوبی داشته باشه و متوجه بشن خانواده خواستگار خوبه و پسر شایسته ای دارن چه اشکالی داره

این خانوم فرهنگیه و شاید بتونه نشونه ی خوبی باشه که آدمای سالم و درستین

همه ی دخترا حتی تو ۳۰ سالگی که نمیتونن به بلوغی برسن که تو انتخابه همسر موفق عمل کنن باید خانواده ها همراهیشون کنن

نه این طرز تفکر اشتباهه بعضیا با ازدواج زود به آرامش و سکون میرسن و خطا نمیکنن

معصوم که نیستیم آدمیم

ازونطرفم خدایی ناکرده خراب و هرزه نیستیم که یه آدم معمولی و نرمالیم چرا باید دنبال دردسر و شر بگردیم

وای خدایا چطور تونستی اینهمه تفکر قدیمی توی ی پست جا بدی این تفکر حتی از دوران مادربزرگامونم عقب تره ...

پس این همه فساد توی جامعه چیه؟! 🥲

اینستاگرامو ندیدی؟!

دخترا به ۱۸ نرسیده تو مهمونیای ناجور و هرروز با یه پسر

این دخترایی که از سن پایین مثل زنای ۳۰ ساله ی متاهل چندشکم زاییده میگردن و برای ازدواج عجله دارن

سلام

مورد اول اینکه واقعا الان دوره ای نیست که دختر توی ۱۹ سالگی و پسر تو ۲۵ سالگی ازدواج کنه، گاهی دو نفر تو دانشگاه با هم آشنا میشند ، چند سال با هم ارتباط دارند ، این قضیه اش فرق داره ، حالا نامزد میکنند ، هر وقت موقعیتشون جور شد ازدواج میکنند و میرند زیر یک سقف، مورد بعدی اینکه من نمیفهمم چه معنی ای داره شما یه دختری رو برای پسرتون انتخاب کنید بر اساس ظاهر ! مگه ازدواج و انتخاب دختر خریده ! اینکه فرهنگی این کشور این رو بگه بسیار جای تعجب داره، نکته دیگه اینکه گفتید پسرم مشکل مالی نداره ؟ ببخشید متوجه نشدم ، یعنی پسر ۲۵ ساله شما درآمد مکفی داره ! خونه و ماشین هم داره! شاید شما منظورتون اینه که خونه و ماشین رو شما و همسرتون براش خریدید ، درآمد هم کمکشون میکنید؟ که اگر اینطور هست بیچاره اون پسر همیشه قراره چوب شما بالای سرش باشه! مثل الان که براش همسر انتخاب کردید.

به هر حال بنظر من بهتره شماره ی اون دختر خانم و آدرس خونشون رو داشته باشید . چند سال دیگه اگر پسرتون خودش مورو دلخواهش رو پیدا نکرد تحقیقات کنید و بعد با خانواده اون دختر ارتباط بگیرید و موضوع رو مطرح کنید و مراوداتتون رو شروع کنید هم دو تا خانواده بسیار خصوصی بدون اینکه کسی متوجه بشه با هم آشنا شید هم دختر و پسر با هم وقت بگذارند ببینند بدرد هم میخورند یا نه ،شاید تو همین مراودات خودتون چیزی دیدید و نپسندید، یا دختر و پسر اخلاق هم خوششون نیومد.

وای وای وای که خدا به داد دلت برسه که جنس خودتو همچین میبینی!لابد اگه ده سالم زندگی کردی دیگه چروکید ...

نه بابا این حرفا چیه آخه عزیزم

من همه رو نگفتم

بعضیا باید زود ازدواج کنن

حالا یه عده از خانواده هایی نیستن که از سن کم خواستگار خوب داشته باشن باید وارد دانشگاه بشن کار کنن خودشونو بکشن بالا دیده بشن تا ازدواج موفقی داشته باشن

یسریا پدر مادر پیر یا مریض و مشکل دار دارن

یسریا واقعا درسخونن ولی شرایطشون ایجاب میکنه کنار درس ازدواج کنن

بعضیا خودشون عجله دارن ازدواج نکنن با این پسر اون پسر تیک و تاک میزنن

خودت اگه تو سن کم یه خانواده خوب بیان خواستگاریت پسرشون تحصیلکرده باشه شغل خوبی داشته باشه جلوی درس خوندنتو نگیره همه جوره باهات بسازه قبول نمیکنی؟! نگو که نمیکنی

من ۱۸ سالگی و سال کنکورم چنین خواستگاری داشتم واقعا پشیمونم همه جوره تضمین کردن هزینه تحصیلمو میدن زندگیمو تامین میکنن پسره خونه داشت شغل داشت وسایل سنگینو به عهده گرفت

ظاهرخوبی داشت اعتقاداتمون شبیه هم

خواهراش معلم بودن داداشاش وکیل و قاضی خودش بازاری و تاجر بود

مامانش منو تو راه کلاس کنکور و مدرسه پسندیده بود

ولی من از بچگی تو خانواده ای بزرگ شده بودم که ازدواج تو سن کمو بد میدونستن و ردشون کردم

خانواده من مخالف ازدواج تو سن پایین بودن ولی اونجا واقعا خودشونم راضی شدن باز من چون با این طرز تفکر بزرگ شده بودم رد کردم خجالت میکشیدم به دوستام بگم ازدواج کردم و مسخره بشم

الانم به شدت سختگیر شدم و دنبال کسیم که همه جوره بهم بیاد که نیست

ولی با اون آقا دوتایی میتونستیم رشد کنیم و حمایت اونم داشتم

یه دوست دیگم چنین موردی پیش اومد براش رد نکرد ازدواج کرد

درسشم خوند بچه دارم شد کارشم داره

ولی من فقط درس و کار ولی همیشه احساس تنهایی داشتم

من نیاز جنسی نداشتم چون خیلی ورزش و کار میکنم و همیشه خستم

ولی آخرش که چی بالاخره هممون آدمیم دوست داریم یه دوست و همراه داشته باشیم باهاش خوش بگذرونیم

همش که خانواده و دوستای دخترمون نمیشه

و با پسرای دیگه هم باید حد و مرز نگهداریم

بعضی کامنتارو میخونم همیشه با خودم میگم اگه یکی از این کامنتا مامان من بود بدبخت بودم تا اخر عمر بیچ ...

برای اونی که هدفش علم و دانش و توسعه فردی نیست قطعا

برای اونی که سادست و زود گول میخوره قطعا

برای اونی که آداب معاشرت بلد نیست قطعا

چند وقت پیش یه مصاحبه اینستاگرامی میدیدم مجری از هر دختری سوال میکرد چرا میری دانشگاه میگفت بخاطر پارتنر :/

خب این یعنی چی؟!

نمیدونم دانشگاه رفتی یا نه

کدوم دانشگاه رفتی چه رشته ای خوندی

ولی از جلوی بعضی دانشگاه ها رد بشی متوجه میشی یه عده هدفشون هرچیزی هست جز درس

یا درحال پسربازی یا گل و سیگار کشیدن

جلوی دانشگاه و پارکو تبدیل کردن به مکان