2777
2789
منم ۱۹سالم بود عاشق استاد ۵۰سالم شده بودم(مجرد بود)ولی اون زمان تو چشمم خیلی کاریزماتیک بود😂🔪هنوزم ...

منم از استاد معارف

۶۰ سالش یود فک کنم😂جالا کوچیکم نبودم ۲۱ سال😂

داستانای این بچه مدرسه ایا دیوانمون کرده

منو تو اکیپشون راه نمیدن

ب من خندیدن

من حرف خبر دادم باهام بد شدن

عاشق دوستم شدم

😵😵😵😑😑😑

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اول قضاوتشون میکردم بعد سر خودمم اومد و فهمیدم اینم مثل خیلی از تجارب زندگیه

منم چون سرم اومده فشاری میشن

هر چی رهانماییی میکنی گوش نمیدن انگار باید خودشون ضربه بخون عقلشون بیاد سر جا

سایت تبادل نظر یه مکان عمومی با کاربرای خیلی زیادی که هر کدوم سطح دغدغه متفاوتی دارن شما توی جمع خانواده و شاید فامیل خودت هم آدمای متفاوتي رو ببینی

اما چیزی که مهمه اینه من به عنوان یه کاربر توی این سایت چی رو ببینم چی رو نه و اگر رفتم دیدم و باب میلم نبود مشکل از منه نه دیگران اونا آزادن از دغدغه های خودشون بگن

داستانای این بچه مدرسه ایا دیوانمون کردهمنو تو اکیپشون راه نمیدنب من خندیدنمن حرف خبر دادم باهام بد ...

وای یکی هست به دوست همکلاسیش اعتراف کرده بود همه هم راهنمایش میکردن نمیدونستن طرف دختره

یا مثلا طرف میگه اسم بگید تا امشب نماز خوندم یا قرآن خوندم دعاتون کنم بعد ۱۰۰ نفر اسم میدن حالا گیرم طرفم راست گفته ب احتمال کم یعنی حتما باید یکی بگه یعنی من هزار بار بگم خدا بچمو شفا بده گوش نمیده یا تو بگی خدا شوهر کنم

اونوقت یکی دیگه همینطور تند تند اسما رو بخونه .....وااای توضیحش طولانی شد حوصله ندارم خودتون بش فک کنین