2777
2789
عنوان

میخوام برم دیت

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا خودت نیستی؟

اون آدم اگه واقعی باشه تورو همونجور که هستی میخواد چه لازم به افکت و فیلتره؟ خودتو ببینه ول میکنه میره؟

خب بره بدرک که رفته آدمی که فقط ظاهر رو بخواد ببینه فردا یکی زیباتر از تو ببینه ول میکنه میره

من اگه دختر بودم اولین عکسمو بدترین و زشتترین عکسم میدادم به پسر . اگه اون پسر خوشش بیاد بعدا که خود واقعیتو دید بیشتر خوشش میاد و در ضمن میفهمی که برای صورت و فی ل تر و این چیزا نمیخوادت.

به نظرم نباید قبلش آنقدر تغییر میدادی عکس ها رو

وقتی ببینه تو رو و با تصوراتش فرق کنی خیلی میخوره تو ذوقش

مثلا من خودم عکس هامو بدون فیل تر و آرایش نشون داده بودم ولی منو دید گفت چقدر خوشگل و بانمک تر از عکستی

دخترای قشنگ ..

چرا انقدر میزنین تو ذوق بنده خدا؟!

ایشون زیباست فقط نمیدونه چه سبک میکاپ و استایلی بهشون میاد

هیچکس بدترکیب و زشت نیست طرف مقابل هم انقدر شخص مهمی نیست که بخاطرش عزت نفسشو بکشه

مطمئنم این خانم به ادیت عادت کرده که چهرش اینجوری به نظرشون میاد

من شبیه لبی ام که هیچوقت دیالوگ مورد علاقه اش رو ادا نکرد.من شبیه تمام نشدنهام..تنها انگیزه ام رقص جوهر روی انبوهی از کاغذهاست جوهر قلم من تکه ای از روحم است چه کسی به دنبال دیدن روح هاست؟!

به نظرم نباید قبلش آنقدر تغییر میدادی عکس ها رو وقتی ببینه تو رو و با تصوراتش فرق کنی خیلی میخوره تو ...

ممکنه اینجوری بشه اما مطمئنم هیچکس چهرش زشت نیست که غیرقابل تحمل باشه

فرد مقابلشون شاید جا بخوره که با میکاپ نچرال و استایل مو و تیپ درست میشه

از کجا معلوم شاید از ایشون بیشتر از عکساشون خوشش اومد

من شبیه لبی ام که هیچوقت دیالوگ مورد علاقه اش رو ادا نکرد.من شبیه تمام نشدنهام..تنها انگیزه ام رقص جوهر روی انبوهی از کاغذهاست جوهر قلم من تکه ای از روحم است چه کسی به دنبال دیدن روح هاست؟!

چرا خودت نیستی؟ اون آدم اگه واقعی باشه تورو همونجور که هستی میخواد چه لازم به افکت و فیلتره؟ خودتو ب ...

قشنگ بود.

ممکنه اینجوری بشه اما مطمئنم هیچکس چهرش زشت نیست که غیرقابل تحمل باشهفرد مقابلشون شاید جا بخوره که ب ...

صدرصد ولی خب مثلا تغییر رنگ چشم و اینا دیگه زیادی بوده

قطعا ایشون خیلی دلنشین و زیبا هستن باید اعتماد به نفس داشته باشن که خودشون روهمونحور که هستن دوست داشته باشن

صدرصد ولی خب مثلا تغییر رنگ چشم و اینا دیگه زیادی بوده قطعا ایشون خیلی دلنشین و زیبا هستن باید اعتما ...

حق باشماست