2777
2789
عنوان

چرا از معلما بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 40 پست
خب معلم از معلم دفاع میکنه دیگه چی بهت بگم

مگه من گفتم معلمم؟

من از سبک های یادگیری میگم همه با گوش دادن یاد نمیگیرن

بعضی با دیدن

بعضی با توضیح همسال

بعضی با لمس و دست ورزی یاد میگیرند

مگه قبلا گوشی بود کلیپ بود چطور اون زمان بچه ها یاد میگرفتن الان چارتا کلیپ میفرستن بچه کلاس اولی بب ...

😐 هردوره چیزای لازم ب خودش رو داره و لزوما همه قبلا درس رو بلدنبودن

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ واقعا میخواستی بخونی راهشو پیدا میکردی مث خیلیای دیگتو کلا ی ریشه دیگ داره این همه تنفرت

من نگفتم نخوندم و هزینه نکردم

فقط امثال شما ک فکر میکنین معلم باید پول مفت بگیره هر کی هم خواست بخونه باید راهشو پیدا کنه

وظیفه معلم یاد دادنه

وقتی ی کارمند کار ارباب رجوع رو انجام نده بگه اگه بخوای راهشو پیدا میکنی تا کارت انجام بشه میشه کم کار

اونوقت معلم حق داره درس نده؟

من نگفتم نخوندم و هزینه نکردم فقط امثال شما ک فکر میکنین معلم باید پول مفت بگیره هر کی هم خواست بخون ...

خب علاوه بر اینک بهونه گیر هستی آیکیو پایین هم داری

من گفتم معلم کم کار باشه اوکیه ک میگی امثال شما؟

شما کلا همه معلم هارو ب ی چشم میبینی و مشکل داری

منم معلم بد داشتم ک تدریس درست ک هیچی تازه غلط هم تدریس میکرد

ولی معلم خوب هم داشتم

نمیشه بی منطق بگم معلما فلانن بهمانن

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙