2777
2789
دیگه وقتی خودشونو کالاهای جنسی و وسیله رفع نیاز این...... میدونم همینه حتما هر کسی ارزش خودشو بهتر م ...

چرا کالای جنسی؟شاید طرف اصلا مجرد باشه ولی از نظر ظاهری حالا ی ب نظر خودش عیبی داشته باشه ک اعتماد بنفسشو گرفته دلش میخاد خوشگل باشه وقتی جلو اینه می ایسته..

من خودم سینه هام بشدت افتادس نوک سینه هیچی ندارم فقط هاله دارمو تمام واقعا از نظر خودم خیلی زشتن کسیو ندیدم تو اطرافیانم اینطور باشه.اعتماد بنفسم رفته اصلا خجالت میکشم ی موقع برم سونوی سینه یا موقع شیر دادن کسی ببینه یا حتی همسرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه این کارها زن رو آس میکنه ؟! آس بودن به عمل نیست به شخصیت و برخورد و خانواده و ... هست طرف از بو ...

شک نکن ک ۵۰ درصد مردا این چیزارو آس میبینن

وقتی مردی زنش رو ب خاطر این ک باسنش برجسته نیس تحقیر میکنه و با بقیه خانوما مقایسه میکنه

اینجور زنا ب نظرش آس ن

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

چرا کالای جنسی؟شاید طرف اصلا مجرد باشه ولی از نظر ظاهری حالا ی ب نظر خودش عیبی داشته باشه ک اعتماد ب ...

اعتماد بنفس شما چه ربطی داره به اون قسمت

مگه میخوای تو فشن شو ویکتوریا سیکرت شرکت کنی

بازم خط آخر رسیدین بهمون همسر

همسری که بخاطر هاله اون قسمت بره دنبال زن هاله دار

ساعت 9 شب 👈👈دم در جاشونه

وقتی با تو❤ راه میرم بارون میگیره🌧 دل من بی تو آسون میمیره❤ میمیرم واسه تو❤ نفسم میگیره💕 با تو 💖همه چی قشنگه میشه رنگ چشماتو 💖من همش دیوونه بازی میکنم تا تو💗 شبیه خودم شی بازم عاشقم شی💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

حالم از همچین عمل هاییی بهم میخوره .یه عکسی دیدم دختره ژل زده بود به اونجاش .عینهو چیز مردا دوشقه شده بود و چندش و برجسته

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

کاری ندارم ولی اونجا که توپولش خوبه🤣

یه نفر رفت پیش دکتر مرد اون قسمت رو دو برابر کرد. شاید از مد رفته

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
شک نکن ک ۵۰ درصد مردا این چیزارو آس میبیننوقتی مردی زنش رو ب خاطر این ک باسنش برجسته نیس تحقیر میکنه ...

این از عدم اعتماد به نفس خانوماست..... مگه آقایون کین... همسر من مو سینه داره میگه اینا هیلی خوبن وخوشگلن... من بدم میاد میگم بزن نمیزنه.... اصلا نظر من برای بدنش مهم نیست...

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

این از عدم اعتماد به نفس خانوماست..... مگه آقایون کین... همسر من مو سینه داره میگه اینا هیلی خوبن وخ ...

آره بابا. اینا اگه زن بشن یه جارو به خونه نمیزنن بچه هم میندازن کوچه. غذا هم نمیپزن

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
چرا کالای جنسی؟شاید طرف اصلا مجرد باشه ولی از نظر ظاهری حالا ی ب نظر خودش عیبی داشته باشه ک اعتماد ب ...

چیزی که استثنا باشه و کاملا تو ذوق بزنه فرق داره

مونس پلاستی هم برای یک هزارم خانم ها مورد نیازه نه اینکه بلندگو بگیری دستت مشتری جمع کنی

تو هر زمینه ای افرادی هستند که با بقیه متفاوتن و این تفاوت ازاردهندس برای اونا مشکلی نیست انجام بدن

اقبال روزگار به بخت است و اتفاق / دولت به التماس به کس رو نمیکند

این از عدم اعتماد به نفس خانوماست..... مگه آقایون کین... همسر من مو سینه داره میگه اینا هیلی خوبن وخ ...

فکر میکنن دارن زندگیشونو نگه میدارن

معتقدن زن خوب هم باید تو رخت خواب خوب سرویس بده

هم در طول روز خدمتکار،مشاور مالی،پرستار بچه،و...خوبی باشه

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

خدایا ادم میمونه چی بگه

یکی از دوستای دبیرستانم ازدواج نمیکرد هی ازش پرسیدم بابا تو این همه خواستگار خوب داری چرا قبول نمیکنی گفت من یه مشکل خیلییی شخصی دارم یذره حرف زدم باهاش اخر خودش گفت من بیکینیم خیلیییییی زشته مال هیچکس اونطوری نیست گفتم بابا بیخیال مگه مال بقیه رو دیدی گفت اره مال من غیر طبیعیه وایسادم بلکه یهدکتر پیدا کنم بتونم یه تغیراتی ایجاد کنم این صحبت مال ۱۴ ۱۵ سال پیشه!

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را...

این مسائل و این جور عملا و دستکاریا فقط از یک عده برده جنسی و بیمار مغز معیوب برمیاد و پرکردن جیب یک عده پزشک بیسواد که فکرشون فقط سود و منفعته

آدم نرمال و سالم دنبال این کارا نیست

البته دنیای به ظاهر مدرن امروز برای پیش رفتن صنعت مد و فروش هزار کوفت زهرمار دیگه زنان ترغیب میکنه به خودکم بینی

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

شک نکن ک ۵۰ درصد مردا این چیزارو آس میبیننوقتی مردی زنش رو ب خاطر این ک باسنش برجسته نیس تحقیر میکنه ...

خوب خوب ماهم شومبولشون رو با بقیه مقایسه کنیم

تا حالا چند تا مرد شومبولشون رو بخاطر زنا عمل کردن