2777
2789
عنوان

پسری ک رابطه بخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 33 پست

خیلی خیلی کم دیدم اینجور پسرا

۹٠درصد پسرا با کسی که باهاش رابطه جنسی دارن ازدواج نمیکنن

درخواست ندین اقایون درخواست ندددیییننننن پسر نی نی سایتی کنسله چون جای خواهرمنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسرا با خودشون میگن این دختر ک به این راحتی حاضر به رابطه با من شد پس با بقیم شده و برا ازدواج نمیخانش، متاسفانه جامعه ما پسرا خودشون هزار تا کثافت کاری میکنن اما بحث ازدواج میشه دنبال دختر افتاب مهتاب ندیده میگردن،

به ماشین بدون ترمز بیشتر از پسرا اعتماد دارم :)))️

از اول گیر بده بمون موندگار نیس

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بطور کلی نمیشه نسخه واحدی گفت ولی اینکه پسر تو دوره دوستی زیر دوسال رابطه بخواد از نظر من قابل اعتماد نیست بعد اطراف من بوده پسری با دختری چندسال بوده و رابطه ج.نسی هم نداشتن ولی خواستگاری نیومده پسری هم بوده که با دوست دخترش رابطه داشته ولی اخر ازدواج کردن ولی بطور کلی من باشم ریسک نمیکنم چون رابطه داشتن تو ایران برای دختر ریسکه خدای نکرده بارداری اتفاق بیفته از طرف خانواده و جامعه سرزنش میشه و اینکه اصولا خدمات پزشکی هم به دختر مجرد باردار ارایه نمیدن و کلا سقط هم که غیرمجازه

به این فکر کن اگه رابطه داشته باشی و ازدواج نکنی باهاش چه حسی داری سو استفاده؟؟ اگه دارین اشنا میشین ابدا چون رابطه شناخت رو متوقف میکنه دیگه فکرت کار نمیکنه احساسی میری جلو

حرف پسرا رو هم باور نکن به خاطر نیازش ممکنه خیلی حرفا بزنه ولی عمل نکنه خودت رو اولویت قرار بده حالا ممکنه رابطه داشته باشی بعدا بگه من همچین دختری نمیخوام

در کل میگم نه نه نه

به این فکر کن اگه رابطه داشته باشی و ازدواج نکنی باهاش چه حسی داری سو استفاده؟؟ اگه دارین اشنا میشین ...

نه دوران اشنایی نیست تقریبا ۴ سال شده ولی خب نمیدونم